LEGENDA DALA SVOJ SUD: "Đoković igra najbolje kad je POVREĐEN!"
Novak Đoković, Foto: EPA/Joel Carrett

ZANIMLJIV STAV

LEGENDA DALA SVOJ SUD: "Đoković igra najbolje kad je POVREĐEN!"

I dalje se govori o Novakovoj povredi

Objavljeno: 18:41h

Među navijačima Novaka Đokovića vlada bojazan zbog povrede koju je doživeo tokom Junajted kupa, ali ohrabrujuće vesti su stigle u utorak kada je najbolji teniser sveta odradio prvi trening na "Rod Lejver areni".

Srbin je prvi favorit za osvajanje Australijan Opena, a bili smo svedoci njegovih herojskih pobeda u Melburnu uprkos poteškoćama koje je imao.

Legendarni teniski as, a sada analitičar Džon Mekinro smatra da povreda zgloba ne bi trebalo da mu predstavlja problem, upravo zbog toga što je u prošlosti imao sličnih problema.

Džon Mekinro
Džon Mekinrofoto: EPA/SALVATORE DI NOLFI

- Mi nikada ne znamo da li je Đoković sto odsto spreman za turnir. To je slučaj poslednjih nekoliko godina. Uvek postoji neki problem. Međutim, on je svaki put pobeđivao. Ajde da kažemo da uspeva da pronađe pravi način da se izbori sa svim problemima - rekao je Mekinro.

Novak je osvojio 22. Grend slem titulu, a ujedno 10. na Australijan Openu imajući problem sa povredom tokom čitavog turnira.

Mekinro smatra da je to što je odradio trening u Melburnu dobar znak.

Novak Đoković u Melburnu
Novak Đoković u Melburnufoto: EPA/Joel Carrett

- Zakazao je trening u Melburnu, što je dobar znak. Setite se samo prošle godine. Bio je povređen, a i igrao je skoro najbolji tenis u karijeri.

Podsetimo, Australijan open počinje 14. i traje do 28. januara, a Đoković će pokušati da osvoji rekordu 25. Grend slem titulu.

Bonus video:

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.