"ĐOKOVIĆ JE NAPRAVIO KIRJOSA BUDALOM": Novaku pakuju NOVU AFERU, reagovala i teniska legenda!
Đoković i Kirjos, Foto: EPA/Neil Hall

PA, DA LI JE OVO MOGUĆE?

"ĐOKOVIĆ JE NAPRAVIO KIRJOSA BUDALOM": Novaku pakuju NOVU AFERU, reagovala i teniska legenda!

Objavljeno: 14:24h

Strani mediji godinama pokušavaju da ukaljaju ugled najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, ali što ga više kritikuju, optužuju i omalovažavaju, čini se da je njegov uticaj sve jači.

To smo videli i nedavno kada je izašao opširan intervju srpskog asa u kome je bez imalo ustručavanja govorio o kontrovezama u koje su pokušali da ga upletu, o rivalstvu sa Rafom i Rodžerom, motivaciji i gladi za titulama koju oseća uprkos nestvarnim dostignućima.

Verovatno najteži momenat njegove karijere je bila deportacija iz Australije kada je "navukao gnev" tamošnje javnosti i optužen da narušava javno zdravlje te zemlje.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Printscreen/Youtube/60 Minutes

Novak je potom dobio Australiju na sudu i tako je pravda zadovoljena.

Međutim, to nije bilo dovoljno onima kojima su i dalje videli Novaka kao nekog preko koga bi mogli da dobiju pokoji politički poen, slavu, ili makar da zaintrigiraju javnost koristeći najboljeg tenisera sveta kao mamac.

To je uradi i australijski novinar Vil Svonton koji je posveti tekst prijateljstvu Novaka i Nika Kirjosa.

Tekst je objavio sa nazivom: "Jeste li čuli onu foru da Novak Đoković pravi Nika Kirjosa budalom?".

Tu Australijanac navodi suludu teoriju da je Novak Kirjosa "okrenuo" na svoju stranu tokom zatočeništva u toj zemlji, a potom ga pobedio na terenu tek onda kada u Kirjosu nije ostala ni trunka mržnje koja mu je i davala motiv u međusobnim okršajima.

Na ovu besmislenu priču je reagovala i teniska legenda Pol Meknami.

- Hej Vil, jesi li dobro? Zasigurno umeš da napraviš dobar narativ, ali nema zavere da se stigne do 24 grend slem titule - napisao je Meknami.

Podsetimo, Kirjos je bio jedan od retkih koji je pružio podršku Đokoviću kada su ga tretirali kao poslednjeg kriminalca i na kraju deportovali.

Do tog momenta je bio njegov najveći hejter, ali je posle ove istorijske nepravde konačno promenio mišljenje i postao jedan od njegovih najvećih poštovalaca.

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.