KIRJOS REKAO VODITELJU KOJI JE PLJUVAO ĐOKOVIĆA ONO ŠTO NIJE HTEO DA ČUJE: Novak je njemu zbog ovoga teniski GOAT!
Novak Đoković i Nik Kirjos, Foto: EPA/Neil Hall

poseban razlog

KIRJOS REKAO VODITELJU KOJI JE PLJUVAO ĐOKOVIĆA ONO ŠTO NIJE HTEO DA ČUJE: Novak je njemu zbog ovoga teniski GOAT!

Evo zašto je Novak po meni jedan od najvećih sportista u istoriji - rekao je Nik Kirjos

Objavljeno:
Nedeljko Đukić

Nik Kirjos se nije mnogo istrošio tokom svoje karijere, ali pošto su ga uvek više interesovale stvari van terena, uglavnom je povređen i sa 28 godina deluje bliži penziji nego povratku na ATP Tur.

Dok ga mnogi njegovi zemljaci prozivaju što nije bio spreman za završni turnir Dejvis kupa ubeđeni da bi ga Australija osvojila sa njim, Kirjos nastavlja da se provodi sa svojom devojkom Kostin Haci.

A što se tiče tenisa, glavni dodir sa njim ima gostovanjima u podkestima i komentarima u Instagram storijima. Sada je Nik dao jedan intervju poznatom novinaru sveznalici Pirsu Morganu i naravno, jedno od pitanja koje je dobio bilo je ko je najbolji teniser svih vremena.

Kirjos odavno javno ističe da je Novak Đoković teniski Goat, a sada je dao jedan dodatni razlog za ovu tvrdnju.

- Mislim da je Novak najbolji teniser svih vremena. Ima 24 grend slema i mislim da će ih osvojiti još nekoliko. To je suludo. Mislim da on ne dobija dovoljno zasluga. Na Turu je skoro 20 godina. Osim toga, tenis je jedan od retkih sportova na svetu gde se ne zna koliko će meč trajati, može da traje sat i po, četiri sata, planovi se menjaju. Morate biti u stanju da se prilagodite. Evo zašto je Novak po meni jedan od najvećih sportista u istoriji, nije kao fudbal gde se igra 90 minuta - jasan je bio Australijanac.

Kirjos je u prošlosti često ne samo kritikovao već i vređao Đokovića, ali je tokom sage o deportaciji Novaka iz njegove domovine, bio jedan od retkih koji je javno stao u odbranu Srbina i od tad ima samo reči hvale za njega.

Njihovo neprijateljstvo je definitvno prešlo u prijateljstvo uoči finala Vimbldona 2022.

Sa druge strane, Morgan je u svojim emisijama i naročito na društvenoj mreži X (ranije Tviter) "uzeo na zub" Đokovića zbog nevakcinisanja, a kasnije je istakao da je Srbin genijalan igrač, ali komplikovan čovek.

Bonus video:

01:25

NOVAK SA 36 GODINA TREBA DA JE ZRELIJI I MUDRIJI, A NE DA PADA U VATRU! Kojić oštro: Ako se neko pali, oni ga još više...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.