SRBIJA REAGOVALA ZBOG ĐOKOVIĆA: Skandal koji se ne prašta!
Novak Đoković, Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

sramota

SRBIJA REAGOVALA ZBOG ĐOKOVIĆA: Skandal koji se ne prašta!

Prosto nisam mogao da verujem - rekao je Novak Đoković

Objavljeno:

Zbog skandaloznog tretmana prema Novaku Đokoviću hitno se oglasio ADAS, krovna srpska organizacija i antidoping agencija.

Novak Đoković po prvi put u karijeri suočio se sa bizarnom situacijom i traženjem doping testa pre meča. Uglavnom se to radi posle mečeva ili određenim danima, ali su čelnici Svetske antidoping agencije (WADA) to tražili pred njegov meč sa Kameronom Norijem.

Zbog toga se hitno uključila srpska antidoping agencija "ADAS".

"ADAS, kao krovna organizacija u Srbiji traži zvanično razjašnjenje situacije. Direktorka prof. dr Milica Vukašinović Vesić već je kontaktirala WADA u vezi sa ovim slučajem", navodi se u saopštenju koje je TSS dostavio medijima.

O tome je pričao i Novak posle pobede protiv Norija i plasmana u polufinale Dejvis kupa.

- Još nisam uradio kompletnu doping kontrolu, trebalo bi da dam krv, eno čovek u ćošku sedi tamo, prati me već nekoliko sati i ne odvaja se od mene... Imao sam kraću raspravu sa ljudima iz doping agencije, prosto nisam mogao da verujem da su doneli takvu odluku, za 20+ godina moje karijere nikad se nije desilo da doping kontrola izabere, ne samo mene, već i druge igrače, da daju notifikaciju da si izabran za doping, a trebalo je da izađem na sat i po vremena - rekao je Novak.

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.