"ĐOKOVIĆ POZIVA NA SRPSKU ANEKSIJU KOSOVA I CRNE GORE" Crnogorski političar ponovo bljuje MRŽNJU prema Novaku!
Ljubomiru Filipoviću je Novak Đoković postao omiljena meta, Foto: Profimedia/Twitter

čovek je flipnuo

"ĐOKOVIĆ POZIVA NA SRPSKU ANEKSIJU KOSOVA I CRNE GORE" Crnogorski političar ponovo bljuje MRŽNJU prema Novaku!

Preterano! Đoković nastavlja da promoviše svoju rusko-srpsku nacionalističku agendu - napisao je Crnogorac

Objavljeno: 11:04h

Ništa gore nego kad ljudi odbace svoj identitet i na silu hoće da izgrade drugi. Takvi po pravilu postaju veći mrzitelji svoje prošlosti nego bilo ko drugi.

Takav je slučaj sa crnogorskim političarom Ljubomirom Filipovićem kome je glavni trn u oku postao Novak Đoković.

Filipovića, kome je majka Srpkinja, je silno zaboleo način na koji je Novak ušao u dvoranu u Malagi pred početak meča sa Kameronom Norijem - uze pesmu "Veseli se, srpski rode".

KO JE CRNOGORAC KOJI ŽELI NOVAKOVU SUSPENZIJU? Ne podnosi Srbiju, Rusiju i Novaka!

Organizator Dejvis kupa je sasvim normalno na svojim stranicama podelio snimak Đokovićevog izlaska na teren, a Filipović se brzo oglasio na X-u porukom punom besa:

- Kosovo i Crna Gora! Preterano! Đoković nastavlja da promoviše svoju rusko-srpsku nacionalističku agendu! Dejvis kup, treba da se stidite - poručio je Filipović pa dodao:

- Sram vas bilo, Dejvis kup. Uz nacionalističku pesmu koja poziva na srpsku aneksiju Crne Gore i Kosova!

Podsetimo, Filipović je nedavno prozvao Novaka zbog toga što je objavio fotografiju koja je nastala ispred Hrama Svetog Save, gde su građani Srbije palili sveće za pokoj duše stradalih na Kosovu i Metohiji.

Prethodno je tražio doživotnu diskvalifikaciju Đokovića jer smatra da je Novak ili lažirao pozitivan test na koronavirus uoči Australijan opena 2021. ili da je zaraen otišao na druženje sa decom.

Inače, Ljubomir Filipović je rođen u Kotoru, osnovnu školu i gimnaziju je završio u Budvi. Fakultet političkih nauka je završio u Beogradu. Član je Socijaldemokratske partije Crne Gore i potpredsednik je opštine Budva.

Ljubomir Filipović
foto: Printscreen/Youtube/K1 Televizija

Ovo su reči pesme "Veseli se srpski rode" srpske pevačice iz Crne Gore Danice Crnogorčević uz koju su izašli teniseri Srbije, a koja je zasmetala i Albancima na Kosovu:

Veseli se srpski rode
foto: velikasrbija.net

Bonus video:

02:20

MOŽE LI NOVAK SLEDEĆE GODINE DA PRESKOČI FEDERERA U BROJU OSVOJENIH TITULA? Brajovć: Moguće da će disati za vratom i Konorsu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.