NAVIJAČI NEĆE MOĆI DA DOČEKAJU - NOVAK ŠIRI POLJA USPEHA: "Otpočeću novi BIZNIS, videćete u Australiji!"
Novak Đoković, Foto: EPA/Alessandro Di Marco

sve je isplanirao

NAVIJAČI NEĆE MOĆI DA DOČEKAJU - NOVAK ŠIRI POLJA USPEHA: "Otpočeću novi BIZNIS, videćete u Australiji!"

Đoković će sa velikim turnirima u sledećoj sezoni početi u Australiji, ali tamo neće juriti samo 11. pehar Australijan opena

Objavljeno:

Novak Đoković je na konferenciji za medije posle osvajanja rekordnog sedmog ATP Finala nagovestio da se nije zasitio uspeha i već cilja kalendarski grend slem sledeće sezone plus Olimpijske igre što zajedno čini zlatni slem.

Međutim, najbolji teniser sveta ima planove i van tenisa.

Novak će sa velikim turnirima u sledećoj sezoni početi u Australiji, ali tamo neće juriti samo 11. pehar Australijan opena, najavio je.

- Mogu da dam i neku blagu, meku najavu onoga što ćete videti u Australiji. Tu ću otpočeti novi biznis koji ću promovisati za vreme turnira tamo. U pitanju je novo sportsko piće, moje hidrataciono, sa tim ću krenuti, brend će obuhvatati mnogo različitih proizvoda u oblasti zdravlja i velnesa i tome se radujem. Vreme je da koristim te komercijalne stvari, u tom preduzetničkom smislu, radujem se tome, biće svašta nešto - rekao je uzbuđeni Đoković, a uzbuđenje sigurno deli i armija njegovih navijača i sa nestrpljenjem čeka da vidi o čemu se radi.

Bonus video:

00:07

Novak, dj, Torino

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.