NOVAKA POVEZIVALI SA PRELEPOM GLUMICOM: "Znam da je zauzet, ima decu, ali... zauvek će ostati MOJA NAJVEĆA LJUBAV!"
Novak Đoković je povezivan sa prelepom glumicom, Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Profimedia

vanredna lepotica

NOVAKA POVEZIVALI SA PRELEPOM GLUMICOM: "Znam da je zauzet, ima decu, ali... zauvek će ostati MOJA NAJVEĆA LJUBAV!"

Očarao me na prvi pogled. Jasno vam je zašto nijedna žena ne može da mu odoli - rekla je zanosna glumica svojevremeno

Objavljeno:

Novak Đoković je pre veze i braka sa Jelenom Đoković izvesno bio samo sa Lidijom Popović, danas poznatijom kao Lejdi Li koja radi kao uspešan di-džej.

Međutim, najbolji teniser sveta je povezivan sa mnogim damama, manje ili više poznatim, domaćim i stranim. Mediji su neretko od nevinog susreta pravili afere ogromnih srazmera.

Domaći tabloidi su najviše crpli slučaj "Nataša Bekvalac", a na globalnom nivou, najzanimljivija je bila bez sumnje najlepša od svih dama povezivanih sa Novakom - indijska glumica Dipika Padukone.

Ona je danas najplaćenija glumica sveta sa godišnjom zaradom od 96 miliona dolara i važi za jednu od najlepših žena na svetu. Trenutno je u braku sa kolegom Ranvirom Singom, a svojevremeno je bila očarana Đokovićem.

- Novak me očarao na prvi pogled! Znam da je zauzet čovek, ima i decu, ali vreme provedeno sa njim nikad neću zaboraviti. Bio je šarmantan, ljubazan i izuzetno duhovit. Kad to spojite sa samopouzdanjem čoveka koji je najbolji na svetu u onome čime se bavi, jasno vam je zašto nijedna žena ne može da mu odoli. Nikad nisam srela nikog ko mu je sličan! Nole će zato zauvek ostati moja najveća ljubav - rekla je Dipika svojevremeno.

Dipika Padukone
foto: AP

Đoković i Padukone su se prvi put sreli krajem 2014. godine na IPTL turniru i odmah izazvali razne komentare na društvenim mrežama i u medijima. Navedeno je da su se njih dvoje intimnije družili i da je postojala "hemija" između njih. Paparaci su ih uslikali 2015. godine u svlačionici Vimbldona, gde je Dipika čekala Novaka da mu čestita, a tada je srela i Jelenu Đoković, sa kojom je progovorila nekoliko reči. Naredne godine, Novak i Dipika su viđeni zajedno na NBA meču Los Anđeles Lejkers - Orlando Medžik, nakon čega je glumica otišla u jedan od najpoznatijih restorana u El-Eju. Prenosili su mediji da su proveli veče zajedno, pa da je zbog toga Jelena bila ljuta i njihov brak bio u krizi.

Jelena Đoković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Novak je pred razvodom. Jelena je shvatila da odnos njenog supruga sa Dipikom prevazilazi obično druženje i zbog toga je 'pukla'. Zatražila je od Novaka da razdvoje bankovne račune i gotovo da je spremna da ga ostavi" pisala je tada ugledna Gazeta delo sport i značajno podigla tiraž, ali i smanjila taj ugled.

Đoković je brzo objasnio da to nije tačno i rekao da su Dipika i Jelena zapravo dve dobre drugarice.

- Nasmejale su me sve te priče u vezi sa Dipikom. Ona je dobra prijateljica moje supruge, a i veliki je teniski fan, zato ste je možda videli nekoliko puta na mojim mečevima - objasnio je tada Đoković.

Iako je izgledalo da mu je zabavno, Novak je tada razmatrao da tuži italijanski list, ali je odustao. Tada se nije znalo ko je ova lepotica, već su je opisali kao "nepoznatu, dugonogu brinetu".

- Vrlo je interesantno viđati se sa ljudima koji su šampioni i koji su jako talentovani za to što rade. Naučila sam dosta toga - kazala je Padukone na ovu temu.

Dipika Padukone
foto: AP

Inače, slično je govorila i nakon što se viđala sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Celu priču oko Đokovića i Padukone je dodatno začinila upravo pomenuta Lidija Popović, koja je kazala kako bi Novak bio srećniji sa Dipikom.

Ispod pogledajte još slika zanosne glumice:

Bonus video:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.