TENIS U VELIKOM PROBLEMU, FANOVI NEZADOVOLJNI: "Ovaj sport je gotov kad odu Novak i Rafa!"
Tejlor Fric je poražen od 215. tenisera sveta, Foto: Profimedia

STREPNJA

TENIS U VELIKOM PROBLEMU, FANOVI NEZADOVOLJNI: "Ovaj sport je gotov kad odu Novak i Rafa!"

Porazi favorita u teniskim mečevima postaju sve češći, a nedavno je Tejlor Fric doživeo iznenađujući poraz.

Objavljeno:

Na turniru u Tokiju, deveti teniser sveta, Amerikanac Tejlor Fric, izgubio je od 215. igrača sveta, Šintaroa Močizukija, koji je imao izvanrednu nedelju. Močizuki je pred svojom domaćom publikom preokrenuo meč u drugom kolu, pobedivši sa 0:6, 6:4, 7:6 (2), što mu je donelo drugu pobedu na ATP turnirima i skok na 131. mesto na ATP listi.

Fricov poraz izazvao je mnogo komentara na društvenim mrežama, pri čemu su neki izrazili zabrinutost za budućnost tenisa nakon odlaska Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u budućnosti. Trenutno je Fric deveti u trci za završni ATP Tur finale, što ga čini rezervom, ali konkurencija, posebno Kasper Rud i Hubert Hurkač, ga prati i sve je moguće da se promeni na poslednjim turnirima.

Pobeda Močizukija bila je opisana kao preokret godine, posebno jer je prvi set završen bez osvojenog gema. Takođe, neki su izrazili zabrinutost zbog duplih standarda u teniskom izveštavanju u zavisnosti od pola igrača, ukazujući na različite reakcije koje se dešavaju u muškom i ženskom tenisu nakon poraza favorita.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.