NOVAK SE BAŠ ISPRSIO: Lepotica sa čak 32 DIJAMANTA za Jelenu! A cena je prava "sitnica"(FOTO)
Novak i Jelena Đoković, Foto: Printscreen/Instagram/@djokernole

au, kakva čuka

NOVAK SE BAŠ ISPRSIO: Lepotica sa čak 32 DIJAMANTA za Jelenu! A cena je prava "sitnica"(FOTO)

Novak i Jelena trenutno uživaju u Rimu

Objavljeno: 20:59h

Novak Đoković je nedavno oduševio sve prisutne na golf terenu! Da, dobro ste pročitali, najbolji teniser na svetu učestvovao je u egzibicionom ol-star golf turniru u Rimu, gde je pokazao impresivno umeće i sa golf palicom u rukama.

Nakon izvanrednog nastupa na terenu, Novak je u prestonici Italije dao intervju za PTPA organizaciju, gde je iskreno govorio o svojoj želji da podrži tenisere i teniserke koji su slabije rangirani.

Međutim, nije mogao da promakne ni "žutu magiju" na njegovoj ruci. Đoković ima saradnju sa švajcarskim brendom Hublot i često menja satove, a ovog puta je nosio pravi retkost.

Radi se o modelu Big Bang Unico Yellow Magic, od kojeg postoji samo 250 primeraka, a vredi 28.300 dolara. Sat ima kućište od 42 milimetra, okvir izrađen od žute keramike i zbog svoje specifične boje i imena "žuta magija," stekao je svetsku prepoznatljivost.

Nije samo Novak zaljubljen u kvalitetne satove, već i njegova supruga Jelena Đoković ima isti ukus. Ranije je nosila "Audemars Piguet Royal Oak Offshore" sat sa 32 dijamanta.

Cena ovog sata iznosi 47.000 evra, kako je navedeno na Instagram stranici Sat na ruci, a interesantno je napomenuti da je Novak Đoković bio zaštitno lice ovog brenda.

Bonus video:

01:27

Grobari protestuju protiv uprave

(Espreso/Hello Magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.