OVO SVE ZANIMA: Zašto Dobrića zovu "Kninska kobra"? (FOTO)
Ognjen Dobrić, Foto: Starsport©

ITALIJANIMA NIŠTA NIJE JASNO

OVO SVE ZANIMA: Zašto Dobrića zovu "Kninska kobra"? (FOTO)

Dobrić predstavljen u Virtusu

Objavljeno: 19:46h

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić se predstavio navijačima Virtusa iz Bolonje pred start sezone.

Reprezentativac Srbije je posle 10 godina napusti Mali Kalemegdan i konačno rešio da se oproba u inostranstvu.

- Bio sam veoma srećan kada sam čuo da je Virtus zainteresovan da me dovede jer sam znao o kakvom se klubu radi i već sam poznavao grad. Volim Italiju i Bolonju, zato sam se lako odlučio da prihvatim novi izazov i srećan sam zbog toga - rekao je reprezentativac Srbije i dodao:

Ognjen Dobrić
Ognjen Dobrićfoto: Starsport©

- Cilj Virtusa je osvajanje trofeja, želim da budem što uspešniji – jedan smo već "uzeli" (u Superkupu). Pred nama je mnogo posla, izdvaja se takmičenje u Evroligi. Verujem da možemo da se nosimo sa svima i nadam se da ćemo ući u plej-of.

Dobrić je pohvalio i navijače Virtusa, za koje kaže da su mu pružili fantastičnu dobrodošlicu, ali i nadenuli novi nadimak:

- Već osećam privrženost navijača, želim da im se zahvalim zbog toga. Nadam se da ću im se odužiti na terenu. Daću svoj maksimum na svakom meču, nadam se da će to biti dovoljno za pobede. I saigrači su me lepo dočekali, izuzetni su to i ljudi i košarkaši, to svi znamo. Veoma sam srećan zbog dolaska u Virtus, rekao je Dobrić i dodao:

- Navijači su me prozvali ‘Kobra’. Rođen sam u Kninu, pa me zovu "Kobra iz Knina". Nisam baš siguran odakle ideja za to, ali čini mi se da se ustalilo - rekao je Dobić tokom predstavljanja u novom klubu.

Bonus video:

00:08

Ognjen Dobrić teško hoda pred poletanje za Beograd

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.