NOVE INFORMACIJE VEZANE ZA ANU IVANOVIĆ: Dešava se nešto zaista SJAJNO!
Ana Ivanović, Foto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia

fenomenalno

NOVE INFORMACIJE VEZANE ZA ANU IVANOVIĆ: Dešava se nešto zaista SJAJNO!

Nekada prvi reket sveta ponovo je nominovana za veliko priznanje

Objavljeno: 17:45h

Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović, nekada prvi reket sveta i šampionka Rolan Garosa, ponovo je nominovana za Kuću slavnih.

U utorak je zvanično saošteno da su za "klasu 2024", pored Ane Ivanović, nominovani još Karlos Moja iz Španije - pobednik Rolan Garosa 1998. i bivši broj 1, Danijel Nestor iz Kanade - bivši broj 1 u dublu i osvajač 12 grend slem titula u dublu i mešovitim dublovima, Leander Paes iz Indije - osvajač 18 grend slem titula u dublu i mešovitim dublovima i bivši svetski broj 1 u dublu, Kara Blek iz Zimbabvea - bivši svetski broj 1 u dublu i desetostruka grend slem šampionka u dublu i miks dublu, i Flavija Peneta iz Italije - bivša prva teniserka sveta u dublu i šampionka US Opena 2015.

Od 27. septembra do 9. oktobra ove godine, ljubitelji tenisa širom sveta mogu da glasaju i pomognu svojim favoritima da uđu u Kuću slavnih.

Ana Ivanović, Beograd, Promocija
foto: foto: Stefan Stojanović

Tri kandidata koja budu imala najviše glasova od strane navijača, dobiće bonus poene na svoj rezultat od zvanične komisije za glasanje.

Inače, zvaničnu komisiju čine teniski novinari, istoričari i članovi Kuće slavnih, i oni će predati svoj glas.

Da bi bio izabran u Kuću slavnih, kandidat mora da dobije potvrdan glas u 75 procenata ili više od glasačkih listića predatih od strane zvanične komisije ili kombinovano 75 procenata ili više od rezultata zvanične komisije i glasova navijača.

BONUS VIDEO:

00:32

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Slavna teniserka POBEGLA sa meča

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.