OVO NIJE SMELO DA SE VIDI: Veliki SKANDAL na US Openu, pojavio se SPORAN snimak Arine Sabalenke! (VIDEO)
Arina Sabalenka, Foto: EPA/CJ Gunther

BURA U NJUJORKU

OVO NIJE SMELO DA SE VIDI: Veliki SKANDAL na US Openu, pojavio se SPORAN snimak Arine Sabalenke! (VIDEO)

Ovo nije smelo da ispliva u javnost

Objavljeno:

Teniska sezona od danas i zvanično ulazi u svoju završnu fazu.

Spuštanjem zavese na poslednji grend slem u takmičarskoj godini najbolji teniseri sveta polako počinju da svode račune, a organizatori US Opena imaće i te kako poteškoća da to urade u potpunom miru.

Razlog za to jeste video iz svlačionice koji se pojavio u javnosti posle finala ženskog singla, a koji po svim kriterijumima nikako nije smeo da ugleda svetlost dana. I u tome se slaže gotovo celokupna teniska javnost.

Naime, domaćini Otvorenog prvenstva SAD proslavili su prvi veliki trofej „svoje teniserke“ Koko Gof, koja je u finalu poslednjeg grend slema u sezoni savladala Arinu Sabalenku 2:6, 6:3, 6:2.

Ipak, izgleda da su u slavlju malo preterali, pošto su dozvolili da „svetlost dana“ ugleda snimak iz svlačionice beloruske teniserke, koja je potpuno razumljivo bila razočarana epilogom meča.

U naletu besa, Sabalenka je izvadila reket iz torbe i na njemu iskalila sve frustracije zbog izgubljenog finala US opena, a pošto ga je slomila mirmo je odšetala do kante za đubre i reket ubacila u nju.

- Ovaj snimak nikad nije trebalo da izađe u javnost. Ovo je privatni trenutak u praznoj sali za trening posle razočaranja zbog poraza u grend slem finalu - napisala je majka britanskog tenisera Endija Mareja, Džudi, na Tviteru, a sa njom se slažu i mnogi drugi korisnici ove društvene mreže u komentarisanju snimka besne Sabalenke.

Bonus video:

00:39

LUPIO ŠAMAR PROTIVNIKU NA MREŽI! Ovo tenis nije video: Pružio mu ruku, pa ga ZALEPIO PO FACI!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.