VELIKA ISPOVEST ANE IVANOVIĆ: O ovome retko govorim, bilo je mnogo bolno i teško...
Ana Ivanović, Foto: foto: Stefan Stojanović

legendarna teniserka

VELIKA ISPOVEST ANE IVANOVIĆ: O ovome retko govorim, bilo je mnogo bolno i teško...

Ana Ivanović otvorila dušu

Objavljeno:

Ana Ivanović veoma retko daje intervjue, ali je sada otvorila dušu u razgovoru sa čuvenom Mirom Adanjom Polak.

Ona je otkrila mnoge do sada nepoznate stvari o sebi, ali i svojoj teniskoj karijeri.

Ana Ivanović na Vimbldonu
Ana Ivanović na Vimbldonufoto: ADRIAN DENNIS / AFP / Profimedia

- O ovome retko zaista govorim. Posebno od kad sam završila karijeru i počela neki drugačiji i novi život. To nije bila odluka koja se desila preko noći. Bilo je tu dosta situacija koje su se uklopile i gde sam ja osećala da ja fizički više nisam na tom nivou. Puno sam o tome pričala i sa porodicom i sa Bastijem. Ali postoji taj momenat kada svaka osoba zna u sebi kada je došao momenat za tako nešto. Osećala sam da je to momenat za mene. Ta odluka je bila samo moja, i morala je da bude smao moja. Nisam želela da neko drugi donese odluku u moje ime i da posle patim i žalim da li sam nešto uradila ili nisam. Bilo je bolno i teško. Završava se nešto što je bio moj život. Posle te objave to sutradan oficijalno ne postoji. Iako sam ja to znala nedeljama pre toga, ali od tog dana to oficijalno više ne postoji. Nisam osoba koja bi rekla kako je završila karijeru a onda da se posle dve ili tri godine vratim na teren. Znala sam da kad završim da je to to - rekla je Ana.

Priznaje da joj nije bilo lako nakon što je otišla u penziju.

- Mada prvih par meseci, moram priznati, posle završetka karijere osećaš se malo izgubljeno. To je veliki naboj, stres, treninzi. I onda sve to nestaje. Stres ostaje a ne znaš šta će biti sutra. Ja nisam osoba koja može da sedi kući i da ništa ne radi. Volim da radim i da imam projekte. Našla sam svoj put i sada sam presrećna tu gde jesam.

Ona je vest o završetku karijere objavila na Fejsbuku lajvu.

- Objavila sam da prekidam karijeru na Fejsbuk lajvu. Nisam planirala da igram nijedan drugi turnir. Bila sam u tom momentu u Engleskoj i nisam imala mogućnost da sazovem konferenciju za štampu niti sam znala gde bih to mogla da uradim. Meni je prijalo da se nije puno talasalo o tome - zaključila je Ana Ivanović.

Bonus video:

00:05

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.