PRŠTI KOLIKO JE DOBRA: Devojka Karlosa Alkarasa konačno pokazala ZMIJSKO telo, Marija je prirodna lepotica! (FOTO)
Marija Gonsales, devojka Karlosa Alkarasa, Foto: Printscreen/Instagram/@mariaaagimenezz

Bitno da je njoj BROJ 1

PRŠTI KOLIKO JE DOBRA: Devojka Karlosa Alkarasa konačno pokazala ZMIJSKO telo, Marija je prirodna lepotica! (FOTO)

Špankinja se na rođendan slikala u oskudnom kupaćem kostimu koji pokriva samo najneophodnije, a skroz daje do izražaja njenom vitkom i zategnutom telu

Objavljeno: 13:13h

Karlos Alkaras će se vratiti na teren sledeće nedelje na mastersu u Torontu, a prethodnih dana se držao van očiju javnosti koja je mnogo pričala i čitala o njemu nakon impresivnog tirjumfa na Vimbldonu nad Novakom Đokovićem.

Ali zato je sve aktivnija i sve se više ističe na društvenim mrežama njegova devojka, Marija Gonsales Himenes. A to se ne uklapa u sliku koju je dosad stvorila o sebi jer je uvek volela da se drži povučeno.

Možda je svemu doprinela Karlitosova sve veća slava koju i Marija mora da oseti. Tako joj je broj pratilaca na instagramu brzo porastao na preko 14 hiljada, a lepotica iz Mursije ih sve češće časti fotkama iz privatnog života.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/@carlosalcarazz

Ovog puta je imala jak razlog - napunila je 21 godinu. Karlos Alkaras je inače malo mlađi, petog maja je napunio 20 godina.

Marija Gonsales je rođendan proslavila sa bliskim drugaricama, u domovini, a uživale su i u kupanju u moru. Špankinja se slikala u oskudnom kupaćem kostimu koji pokriva samo najneophodnije, a skroz daje do izražaja njenom vitkom i zategnutom telu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/@mariaaagimenezz

Nedavno je Marija takođe pokazala da voli ovakve kupaće, nedugo posle Alkarasovog rođendana. Mora da je bio mnogo dobar...

Marija Gonsales, Marija Gonsales Himenes, Devojka Karlosa Alkarasa
foto: Printscreen/Instagram/@mariaaagimenezz

Mediji u Španiji su ranije pisali kako je "čudno i neobično kakvu je devojku izabrao" Karlos Alkaras jer se nije isticala na ovaj način, ali sada im je valjda po volji.

Inače, Marija Gonsales studira pravo, a teniserka je od malih nogu i nastupa za Teniski klub Mursija, a upravo tu je i sam Alkaras napravio prve korake. Iz tog razloga, prema pisanju domaćih medija, oboje su se upoznali u svetu tenisa i njihova veza se razvila iz ovog zajedničkog interesa.

Za razliku od Karlosa, Marija nije popularna niti uspešna u tenisu, ali zajedno čine izuzetan par.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.