PAPRENA CENA: Prodaje se ISTORIJSKI reket Novaka Đokovića!
Novak Đoković, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

AUKCIJA

PAPRENA CENA: Prodaje se ISTORIJSKI reket Novaka Đokovića!

Još jedan dokaz veličine najboljeg teniser svih vremena Novaka Đokovića

Objavljeno:

Teniski reket kojim je Novak Đoković osvojio svoju prvu titulu na Vimbdlonu naći će se na aukciji u engleskom gradu Velingborou, te se očekuje da će biti prodat za 10 do 15 hiljada funti!

Đoković je 3. jula 2011. u finalu savladao Rafaela Nadala i prilikom slavlja bacio je reket u publiku. Tamo ga je uhvatila izvesna Koredila Mekenči iz Hertfordfira, majka dvoje dece, koja se prisetila tog dana.

- Već sam imala sreće da dobijem karte za Vimbldon kroz lutriju, tako da je bilo neverovatno da kući odem sa reketom kojim će Đoković osvojio titulu - poručila je i dodala:

- Bila sam preplavljenja uzbuđenjem zbog te prilike koja se pruža jednom u životu od nekoga čiju posvećenost i disciplinu u sportu izuzetno cenim.

Reket će se pojaviti kao deo šire prodaje od strane Graham Bad aukcijske kuće, a očekuje se da bude izložen 5. i 6. septembra.

- Ovaj reket je zaista odličan komad za sve Đokovićeve obožavaoce ili kolekcionare. Zaista je u dobrom stanju posle 12 godina, dok je u unutrašnjosti utisnuto Novakovo ime. Ovaj reket predstavlja ključni trenutak u usponu da postane jedan od najboljih igrača svih vremena - rekao je Dejvid Konveri, šef odeljenja sportskih suvenira na aukciji.

Bonus video:

03:20

ĐOKOVIĆ NA KORAK DO NAJVEĆEG IGRAČA U ISTORIJI TENISA! Analitičar: Uprkos povredi juče je demonstrirao TOTALNI TENIS

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.