IZNENADNA SMRT RASTUŽILA JELENU: Preminula osoba draga PORODICI ĐOKOVIĆ! (FOTO)
Jelena Đoković, Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

tuga

IZNENADNA SMRT RASTUŽILA JELENU: Preminula osoba draga PORODICI ĐOKOVIĆ! (FOTO)

Tužne vesti za Novaka Đokovića i njegovu porodicu

Objavljeno: 11:11h

Jelena Đoković oglasila se na tužnim povodom na društvenim mrežama.

Naime, iznenada je preminula poznata navijačica Novaka Đokovića Padma Radžan.

Ona je bila članica Nolefan Florida grupe, a Novakova supruga se od nje oprostila dirljivim rečima:

- Sećam se Padme vrlo dobro! Divna duša je bila. Kada me ljudi zagrle, obično vide koliko sam sitna. Ali se sećam, kam sa zagrlila nju, osetila sam koliko je nežna, lomljiva. Koliko ljubavi, i ljubaznosti sam osetila prilikom susreta - napisala je Jelena i dodala:

- Moje saučešće porodici, njeno dvoje dece koju je veoma volela i o kojoj je brinula. Zaista sam tužna i slomljenog srca što saznajem za njenu smrt. Svi smo voleli njen njen entuzijazam i strast i cenili smo njenu podršku tokom godina. Počivaj u miru.

Padma je uvek bila uz Novaka, a svojevremeno je pokrenula i peticiju da se srpskom asu dozvoli ulazak u SAD kako bi 2022. godine igrao na US Openu.

- Apsolutno ne postoji razlog, u ovom stadijumu pandemiju, da se Đokoviću ne dozvoli nastup na Ju-Es Openu 2022. godine. Vlada SAD-a i USTA (teniska federacija SAD) moraju da sarađuju i dozvole mu da se takmiče. Ako nevakcinisani teniseri iz Amerike mogu da igraju, Đokoviću, kao jednoj od legendi ovog sporta, mora biti dozvoljeno da igra.

Bonus video:

04:04

PONAŠANJE SUDIJA JE ZA OSUDU! Teniski analitičar: JEDNA STVAR se NIKAD u istoriji nije čula iz publike i to BAŠ KAD NOVAK SERVIRA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.