ŽESTOKO IZVREĐAO ĐOKOVIĆA: Španski političar izgovorio SKANDALOZNE reči! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

BRUKA

ŽESTOKO IZVREĐAO ĐOKOVIĆA: Španski političar izgovorio SKANDALOZNE reči! (FOTO)

Na čudan način proslavio je pobedu Karlosa Alkarasa u finalu Vimbldona

Objavljeno: 15:48h

Španski političar i naučnik Pablo Ečenike (44) izazvao je veliku buru u domovini skandaloznim tvitom na račun srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Ečenike, koji je inače fizičar, sramno je izvređao Đokovića, i to bez povoda, nakon što je Nole poražen od Karlosa Alkarasa u finalu Vimbldona u pet setova.

- Alkaras je apsolutno impresivan i ono što je najbolje od svega - pobedio je ultradesničara, putinovca, prijatelja genocida, antivaksera i teoretičara zavere. To ovu pobedu čini još većom - napisao je Ečenike na Tviteru.

Prvi koji je Ečenikea isprozivao posle tog sramotnog tvita jeste Frank Kuesta, tamošnje poznato TV lice i trener tenisa.

- Ovaj idiot ne radi ništa osim što u svakom pojavljivanju kritikuje špansko društvo. Uništili su sve odnose između nas i sve što su naši dedovi gradili u prošlosti. Sada je ovo strašilo svoje prljave reči unelo i u sport, posebno u tenis. Ovako ne znaju gde više da prosipaju svoja sr*nja, pa moraju ovde. Je**ni idioti!

Da su reči pomenutog španskog političara, inače levičara, sramotne govori i činjenica da se Novak nikada javno nije pozicionirao u korist bilo kakve političke partije, da nikada nije javno podržao Putina niti bilo kakav genocid. Takođe, protivio se samo vakcini protiv korone, ne i ostalim uobičajenim, te je jasno rekao da nikada nije bio antivakser.

Ečenike je politčar koji je rođen u Argentini i koji se sa 12-13 godina preselio u Španiju. Boluje od spinalne mišićne atrofije, a 2019. je izabran za člana Kongresa. Kao naučnik, Ečenike radi u Španskom nacionalnom istraživačkom savetu u Saragosi.

BONUS VIDEO:

05:00

Novak odgovorio na pitanje koje ga niko nije pitao

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.