BRUTALNO VREĐAO SRBIJU I NOVAKA: Skandalozne reči POZNATOG crnogorskog novinara - BRUKA za profesiju! (FOTO)
Novak Đoković i Nebojša Šofranac, Foto: Heathcliff O'Malley / Shutterstock Editorial / Profimedia/printscreen

BEZ TRUNKE SRAMA

BRUTALNO VREĐAO SRBIJU I NOVAKA: Skandalozne reči POZNATOG crnogorskog novinara - BRUKA za profesiju! (FOTO)

Još jednom je pokazao koliko mrzi Srbiju i Novaka Đokovića, a da li će ovog puta neko reagovati ostaje nam da sačekamo i vidimo

Objavljeno:

Novak Đoković i Karlos Alkaras odigrali su fantastično vimbldonsko finale koje je na kraju pripalo Špancu posle pet sjajnih setova.

Mnogima u Srbiji je teško pao Noletov poraz, a svima je bilo još teže kada je najbolji teniser u istoriji zaplakao tokom ceremonije na Centralnom terenu.

Ipak, dok su mnogi tugovali, u komšiluku je jedan čovek ludovao od sreće zbog Novakovog poraza.

U pitanju je poznati crnogorski sportski novinar Nebojša Šofranac, koji je i od ranije bio poznat po sramnim komentarima na račun Srbije i njenih sportista.

- Šta si mu to uradio, Karlitose? Toliko ilegalno ludih voleja, slajseva i bombi koje bi trebalo zabraniti. I da razbuktis ovoliko beš drvoseča koji ne znaju ni gemoe da broje, a znaju toliko da proklinju momka od 20 godina koji je zadivio svet? Koliko čobana će prestati da gleda tenis i da plače ojađeno na mom zidu? - upitao je ovaj "gospodin".

1 / 4 Foto: Nebojša Šofranac/facebook.com/printscreen

Tu se popularni Šofro nije zaustavio:

- Španci su dali novi nadimak Novaku. LOAT, čak 12 izgubljenih finala, najviše u Open Eri, on je "loser of all times" (najveći gubitnik svih vremena.

Novaka je optužio i da su mu suze bile lažne.

- Upoznajmo najboljeg tenisera planete (ako već nismo), šampiona Vimbldona sa 20 godina, velikog sportistu ala Nadal, koji poštuje sve, ne lije krokodilske suze i koji će osvojiti 30 slemova, narednih 15 godina biće noćna mora i neće deliti titule sa drugima. Nova era počinje - u transu je pisao Šofranac.

Ovaj "novinar" zaposlen je na RTCG, a ostaje nam da vidimo da li će ova medijska kuća reagovati zbog ovakvih komentara.

Bonus video:

04:04

PONAŠANJE SUDIJA JE ZA OSUDU! Teniski analitičar: JEDNA STVAR se NIKAD u istoriji nije čula iz publike i to BAŠ KAD NOVAK SERVIRA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.