BRITANKA NEMA DILEMU: "Federer je SILNO navijao za Alkarasa!" Imao je mnogo JAK razlog...
Novak Đoković i Rodžer Federer, Foto: EPA/ Andy Rain

kako drugačije

BRITANKA NEMA DILEMU: "Federer je SILNO navijao za Alkarasa!" Imao je mnogo JAK razlog...

Karlitos sa 20 godina deluje kompletnije, igra vrhunski na svim podlogama, nego što su to činili i Federer i Nadal i Đoković u tom dobu

Objavljeno: 08:02h

Teniski stručnjaci i navijači još dugo će biti pod utiskom fenomenalnog finala Vimbldona između Novaka Đokovića i novog šampiona Karlosa Alkarasa kome se pišu hvalospevi posle briljantne partije koja mu je donela titulu.

Mladi Španac sa 20 godina deluje kompletnije, igra vrhunski na svim podlogama, nego što su to činili i Rodžer Federer i Rafael Nadal i Đoković u tom dobu.

Engleska novinarka Kler Bolding, koja godinama prati tenis za Bi-Bi-Si, tvrdila je tokom meča da je Federer "snažno navijao" za Alkarasa. Naravno, imao je jak razlog - da tako zadrži rekord od osam titula na Vimbldonu.

Rodžer Federer, Novak Đoković, Rafael Nadal, Karlos Alkaras
foto: EPA/Andy Rain, EPA/Juan Ignacio Roncoroni

Za sada se Švajcarac nije oglasio i čestitao mladom kolegi, za razliku od Rafaela Nadala koji je brzo reagovao i javno čestitao šampionu, baš kao što je učinio sa Novakom Đokovićem posle Rolan Garosa.

- Reći ću vam ko sigurno snažno navija za Karlosa Alkarasa - Rodžer Federer. Njegov rekord ostaje netaknut, za sada... - istakla je novinarka Bi-Bi-Sija verovatno svesna da Novak i dalje nije rekao svoju poslednju reč, dok ne bi trebalo zanemariti ni da Karlitos ima "bolje prolazno vreme" od Đokovića.

Bonus video:

03:31

NOVAK 15 GODINA NIJE IMAO OVAKAV TRENING PRED MEČ, SPREMAN JE ZA SINERA! Brajović otkrio: Uvežbao je sve taktičke varijante

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.