ĐOKOVIĆ DAO BRUTALAN ODGOVOR NOVINARU: Mnogim rivalima ovo se neće dopasti!
Novak Đoković, Foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

iskreno

ĐOKOVIĆ DAO BRUTALAN ODGOVOR NOVINARU: Mnogim rivalima ovo se neće dopasti!

Srpski teniser pričao je i o svom narednom rivalu

Objavljeno: 23:45h

Srpski teniser Novak Đoković posle plasmana u polufinale Vimbldona govorio je o ulozi favorita, ali i o svom narednom rivalu.

Đoković je posle preokreta pobedio Rusa Andreja Rubljova 4:6, 6:1, 6:4, 6:3 za dva sata i 48 minuta igre i tako je zakazao duel sa Italijanom Janikom Sinerom.

Novak brani trofej osvoje prošle godine, uz to je četiri godine za redom bio najbolji na Ol ingland klubu, a sedmostruki šampion Vimbldona zna da je i sada najveći favorit za trofej.

1 / 3 Foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

- Neću da budem arogantan, ali naravno da osećam da sam favorit. Sudeći po rezultatima koje sam imao u karijeri i na poslednja četiri Vimbldona, sebe smatram favoritom - obajsnio je Novak.

Đoković je govorio i o svom narednom protivniku, italijanskom igraču Janiku Sineru. - Često smo igrali skoro u isto vreme, pogledao sam mu prvi set sada. Voli da igra brze podloge, želi da bude agresivan. Iz forhenda i bekhenda udara jako, voli da diktira, znam njegovu igru. Mlad je, naravno da se očekuje njegov napredak, pogotovo na servisu. Kompletan igrač, zaista jedva čekam meč, samo da se oporavimo. Biće motivisan, kao i ja, pa ćemo videti šta može da se desi - poručio je Đoković.

BONUS VIDEO:

00:05

Francuskinja luda za Novakom

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.