VAVRINKA JE OD DANAS ZVANIČNO DRUGI OMILJENI TENISER U SRBIJI: Švajcarac ODUVAO rečima o Novaku
Vavrinka i Đoković, Foto: EPA

KAKAV CAR

VAVRINKA JE OD DANAS ZVANIČNO DRUGI OMILJENI TENISER U SRBIJI: Švajcarac ODUVAO rečima o Novaku

Iskusni teniser oduševio Đokovića, ali i njegove navijače

Objavljeno: 13:26h

Švajcarski teniser Sten Vavrinka demonstrira klasu i u 38. godine, a jednom izjavom je kupio navijače Novaka Đokovića za sva vremena.

Nekadašnji Grend slem šampion se plasirao u drugo kolo Vimbldona pobedivši Finca Emila Rusuvorija sa 3:0.

Posle meča, na konferenciji za medije imao je interesantno pitanje. Novinari su tražili od njega da sklopi najboljeg tenisera sveta kombinacijom različitih igrača, i to verzije Nadala na šljaci, Novaka u Australiji, ili Rodžera u 2006. godini.

Sten Vavrinka
Sten Vavrinkafoto: Andre Chaco / imago sportfotodienst / Profimedia

- Trenutno treba samo da uzmete Đokovića i to je dovoljno. Imate najboljeg igrača trenutno - odgovorio je Vavrinka, a onda ipak verovatno morao malo i da ublaži odgvor, naročito jer je iz Švajcarske, odakle je i Rodžer Federer, koga tamo gledaju kao božanstvo.

- Moram malo da razmislim, ali naravno ako uzmete ta tri igrača i izmiksujete ih zajedno, dobićete najboljeg igrača koji je ikada igrao ovu igru. Oni sami su već oborili sve rekorde i osvojili sve i na vrhu su više od 15 godina., tako da su naravno daleko ispred svih - dodao je osvajač tri Grend slem titule.

BONUS VIDEO:

00:39

JELENA ĐOKOVIĆ IGRALA TENIS NA KOSOVU: Noletova supruga ODUŠEVILA decu, pa pokazala kako se snalazi i u OVOM sportu! (VIDEO)

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.