SJAJAN POTEZ ORGANIZATORA VIMBLDONA: Novaku pripala velika čast pre starta turnira! (VIDEO/FOTO)
Novak Đoković tokom treninga u Londonu, Foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

POVRATAK NA MESTO USPEHA

SJAJAN POTEZ ORGANIZATORA VIMBLDONA: Novaku pripala velika čast pre starta turnira! (VIDEO/FOTO)

Đoković će u Londonu juriti ukupno 24. Grend slem trofej u karijeri

Objavljeno: 17:34h

Branilac titule na Vimbldonu i Grend slem rekorder Novak Đoković, imao je čast da prvi zgazi na travu centralnog terena, a ta čast mu je upriličena kao šampionu.

Tradicionalno šampion igra prvi meč na Vimbldonu na centralnom terenu, a Novak je sada dobio priliku i da trenira na netaknutoj travi koja je pripremana za najprestižniji teniski turnir na svetu.

Novak je imao trening sa Janikom Sinerom, italijanskim teniserom koji važi za jednog od ozbiljnijih konkurenata i nalazi se unajužem krugu favorita zbog sjajne igre na travi.

1 / 3 Foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Upravo su Novak i Janik prošle godine odigrali neverovatan meč, kada je Đoković uspeo da pobedi posle pet setova, iako je gubio sa 2:0, a meč je obeležio spektakularan poen Novaka i proslava poput aviona.

Da je atmosfera između Novaka i Janika sjajna, moglo se videti i na osnovu snimaka koji su nastali na Vimbldonu i pre treninga na Centralnom terenu.

Takođe, Đoković je na Centralnom terenu, verovatno na kraju treninga, sreo i nekadašnjeg velikog rivala, ali i velikog prijatelja Endi Mareja, pa su se srdačno pozdravili i izgrlili uz osmehe.

Podsetimo, Novak će u Londonu juriti osmi pehar Vimbldona, a ukupno 24. Grend slem trofej, čime bi izjednačio večni rekord Margaret Kort, koja u ženskoj konkurenciji ima toliko titula.

BONUS VIDEO:

00:05

Francuskinja luda za Novakom

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.