RODŽER, RAFA ILI NOVAK, KO JE NAJBOLJI? Velika šampionka dala voje mišljenje!
Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer, Foto: EPA/Andy Rain

nema dilemu

RODŽER, RAFA ILI NOVAK, KO JE NAJBOLJI? Velika šampionka dala voje mišljenje!

Marion Bartoli ne krije da obožava srpskog tenisera

Objavljeno: 12:45h

Marion Bartoli, bivša grend slem šampionka, istakla je da nema dilemu ko je najbolji teniser sveta u ovom trenutku. Sa svim onim što pokazuje rang lista, saglasna je i Francuskinja.

Karlos Alkaras jeste zvezda u usponu, ima u svom vlasništvu i titulu sa grend slema, smenjuje se sa Novakom Đokovićem na prvom mestu rang liste, ali to je više zbog toga što Srbin u proteklih godinu i po dana nije mogao da igra na svim turnirima zbog svog vakcinalnog statusa. Tokom svih ovih meseci, stalno je pitanje ko je u stvari najbolji na svetu. Jer su zbog Noletovog neigranja česte smene na vrhu.

Marion Bartoli, bivša grend slem šampionka i inače, veliki navijač Novaka Đokovića, tvrdi da je Srbin najbolji na planeti i tu nema nikakve dileme.

Marion Bartoli, Novak Đoković
foto: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Imamo momka koji je osvojio 22 grend slem titule, a sa druge strane imamo momka koji ima jedan grend slem pehar. Vrlo je lako reći ko je broj jedan, ko je najbolji na svetu.

Dok Novak Đoković igra na Mastersu u Monte Karlu, Karlos Alkaras je ponovo morao na prinudnu pauzu zbog povrede. Očekuje se da se Karlitos na teren vrati već naredne sedmice u Banjaluci. - Radujem se Rolan Garosu i Vimbldonu jer će na ta dva turnira igrati obojica, pa da vidimo ko je bolji - rekla je Bartoli.

Podsetimo, Đoković je u Monte Karlu pobedio Rusa Ivana Gahova, a u narednoj rundi igraće protiv boljeg iz meča Italijana Nardi - Museti.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.