KOJI KRALJ: Gahov nosio ĐOKOVIĆEVE PATIKE, evo šta mu je Novak rekao zbog toga!
Patike/Novak Đoković i Ivan Gahov, Foto: Norbert Scanella / Panoramic / Profimedia, Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

jeste li primetili?

KOJI KRALJ: Gahov nosio ĐOKOVIĆEVE PATIKE, evo šta mu je Novak rekao zbog toga!

Rus još nema sponzora pa sam kupuje opremu

Objavljeno: 08:56h

Prvi meč na šljaci ove sezone, nepoznat protivnik, levoruk, ali i kad se sve ovo uzme u obzir očekivalo se da Novak Đoković mnogo lakše izbori plasman u treće kolo mastersa u Monte Karlu.

Ivan Gahov, 26-godišnji Rus koji se dosta srećno uopšte našao u glavnom žrebu, oduševio je publiku u Kneževini i bio vrlo blizu da uzme prvi set protiv svetskog broja jedan. Namučio ga je i u drugom...

Na kraju je Novak slavio sa 7:6 (5), 6:2, a Gahov nije bio tužan jer mu se ispunio san da igra protiv svog idola. A koliko se Ivan ugleda na Srbina, primetio je i sam Đoković još tokom meča.

Naime, Gahov je nosio iste patike kao i Nole, japanskog proizvođača "Asiks", čak i iste boje.

Prvi reket sveta je to primetio i posle meča rekao:

- Zahvalio sam mu što je nosio moje patike. Pitao sam ga da li su ga dobro služile. Rekao je nešto u stilu: "Možda ne danas, ali generalno da" - otkrio je Đoković uz smeh.

Patike Novaka Đokovića
Patike Novaka Đokovićafoto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Gahov još nema sponzora pa sam kupuje opremu, a uoči meča je ispričao kako mu je Danil Medvedev pomogao u nabavljanju iste.

Đokoviću je pri pozdravljanju na mreži još jednom istakao koliko voli njegovu igru. - Najbolji si, nadam se da ću odigrati još mečeva protiv tebe - kazao je ruski teniser Novaku.

Bonus video:

00:57

TURNIR DOSLEDAN GREN SLEMA, NOVAKA ČEKA TEŽAK ŽREB! Vuk Brajović pred Monte Karlo: Đoković deluje spremno i motivisano

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.