Da li je ovo PRAVI uzrok Noletovog SUNOVRATA? Jelena unela razdor u porodicu Đoković?! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

O čemu se zapravo radi?

Da li je ovo PRAVI uzrok Noletovog SUNOVRATA? Jelena unela razdor u porodicu Đoković?! (FOTO) (VIDEO)

Izgleda da su porodični problemi u porodici najboljeg srpskog sportiste svih vremena uzrokovali njegog pad
Objavljeno:

Ono što je primetno, jeste da već neko vreme nema Đokovićevih roditelja u loži na turnirima tokom njegovih mečeva, a nedavno je i bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović, istakao da bi Novak trebalo da vrati oca Srđana u tim.

foto: Profimedia

- Novaku sve kompletno predstavlja problem. Tu mislim da uklapanje u novi život o kojem je i on često govorio. Ubeđen sam da imam odgovor na sve. Pre mnogo godina sam zajedno sa njegovim ocem Srđanom rešavao sve te probleme. Novak te ljude kako što smo Srđan i ja mora da vrati u svoj tim. Ne znam da li se udaljio od porodice. Ali, ubeđen sam da Srđan i ja zajedno sa njegovom rođenom braćom sve probleme možemo da rešimo. Nisam u reprezentaciji i nemam priliku da mu pomognem, osim ukoliko mi sam on ne zatraži. Moja vrata su Novaku širom otvorena - rekao je Obradović za "Alo" posle poraza od Kirjosa.

foto: preentscreen, instagram

Ipak sa druge strane, prilikom nedavnog boravka u Srbiji zbog obaveza u Dejvis kupu, imali smo prilike da vidimo da srpski reprezentativac uživa na skijanju baš sa roditeljima i braćom, a sa majkom je bio i na koncertu violiniste Nemanje Radulovića.

foto: Damir Dervišagić

Takođe, podsećamo da je srpski teniser u prošlosti imao nesuglasica sa ocem Srđanom. Tako je na nekadašnjem Serbian openu zbog zabrinutosti za njegovo zdravlje zatražio glavno od njega da ne posmatra njegov neizvestan meč sa Andreasom Sepijem.

Međutim, kasnije je na Vimbldonu situacija bila drugačija kada je tokom meča četvrtfinala protiv Tomija Hasa oterao iz lože Srđana, brata Đorđa, Marijana Vajdu i kompletan stručni štab, a ostavio samo majku Dijanu i strica Gorana.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

BONUS VIDEO: Reakcija Gorana Obradovića na nebeski let Ivane Španović!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.