JELENU SU TUKLI I ZLOSTAVLJALI: Danas je CELA PLANETA zna! Da li je prepoznajete? (FOTO)
Jelena Dokić, Foto: Printscreen/Instagram/dokic_jelena

NESALOMIVA!

JELENU SU TUKLI I ZLOSTAVLJALI: Danas je CELA PLANETA zna! Da li je prepoznajete? (FOTO)

Moćna poruka osvanula na Instagramu

Objavljeno: 19:14h

Šta biste rekli mlađoj verziji sebe, zapitala se jedna uspešna i jaka žena koju nisu uspeli da slome uprkos tome što je trpela psihičko i fizičko nasilje od strane ljudi koji su joj bili najbliži...

Jelena Dokić je verovatno sportistkinja koja ima jednu od najtežih životnih priča, a i dalje se bori sa posledicama trauma iz detinjstva.

Nekadašnja teniserka se oglasila na društvenim mrežama i poslala moćnu poruku.

Jelena Dokić
Jelena Dokićfoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Rekla bih sebi: nikad ne dozvoli nikome da te sruši, da ti kaže da nešto ne možeš da uradiš, da te ne poštuje, da učini da se osetiš manje vrednom. Glavu gore, veruj u sebe. Nikad ne odustaj, uvek se bori. Ne dopusti nikom da ugasi tvoje svetlo, da ti oduzme glas. Jača si nego što misliš. Ti možeš sve. Budi dobra prema sebi. Voli sebe - napisala je Jelena pored svoje fotografije iz detinjstva.

- Sada ću da zalepim ovo na frižider i ogledalo u kupatilu kako bih svakog dana sebe podsećala koliko vredim i da oni koji su pokušavali da me slome nisu uspeli u tome. Da su me napravili ovakvom kakva sam danas, nesalomiva i neustrašiva. Jača nego ikad - dodala je Jelena Dokić.

Dokićeva je u knjizi "Nesalomiva" otkrila pakao kroz koji je prošla, a jedan od najpotresnijih delova je sledeći:

- Otac mi se pobrinuo da u školu i na treninge nosim majice dugih rukava da bih pokušala da pokrijem masnice: te modroplave i ljubičaste belege po rukama i preko celih leđa, koje su me podsećale na njegov bes. Nisam želela da ih gledam, ali sam se nekad usuđivala da pogledam u ogledalo i vidim šta su mi batine napravile. I kada bih gledala, ponekad bi mi bilo teško da nađem makar i centimetar kože bez masnice. Niko me nije pitao za masnice. Ne znam jesu li ih videli, ali niko me nije za njih pitao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.