"BILA SAM OBESHRABRENA, PRIČAO JE TELEFONOM..." Neverovatna priča Novakove navijačice o upoznavanju sa njim (FOTO)
Rakel i Novak Đoković, Foto: Printscreen/Instagram/racquel_aesthetic_np

"Pružio mi je ruku i..."

"BILA SAM OBESHRABRENA, PRIČAO JE TELEFONOM..." Neverovatna priča Novakove navijačice o upoznavanju sa njim (FOTO)

Znala sam da sam u njegovom gradu, nedelju dana pre događaja na kom treba da igra, i nadala sam se da ću ga videti, rekla je Rakel između ostalog

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković od ovog ponedeljka ponovo je prvi reket sveta, iako nije igrao Masterse u Indijan Velsu i Majamiju.

Nole je stigao u Francusku gde se priprema za Masters u Monte Karlu, a doputovao je u subotu u Kneževinu gde je oduševio jednu navijačicu.

Izvesna Rakel podelija je na svom Instagramu kako je upoznala Beograđanina za kog navija od Australijan opena 2008. godine.

- Znala sam da sam u njegovom gradu, nedelju dana pre događaja na kom treba da igra, i nadala sam se da ću ga videti. Ali zaista, kakve su bile šanse? U jednom trenutku sam se okrenula i videla Novaka Đokovića sa još jednim momkom. Razgovarao je telefonom na ulici i instiktivno sam izgovorila naglas njegovo ime. Međutim, nije me čuo i nekoliko sekundi kasnije nestao je u ekskluzivnoj zgradi. Bila sam obeshrabrena - počela je Rakel.

Rakel i Novak Đoković
Rakel i Novak Đokovićfoto: Printscreen/Instagram/racquel_aesthetic_np

Sačekala je Novaka i nije propustila priliku da se upozna i slika sa njim.

- Sat vremena kasnije, dok je moja prijateljica bila u prodavnici i kupovala neke stvari, ja sam izašla napolje i gle - Novak je krenuo u mom pravcu. Pozvala sam Ejrpil koja je pripremila kameru. Baš kao što sam i očekivala, Novak je bio topao i pristupačan kao i uvek. Pružio mi je ruku i slušao me je dok sam mu govorila šta mislim o njemu i njegovom tenisu - istakla je Rakel.

Rakel i Novak Đoković
Rakel i Novak Đokovićfoto: Printscreen/Instagram/racquel_aesthetic_np

Poželela je Đokoviću sve najbolje na narednim turnirima.

- Sledeće je Otvoreno prvenstvo Francuske, pa Vimbldon. Možete da prekinete ovu "dramu" i nerešen GS status i postanete neprikosnoveni GOAT. Nadam se da će vam dozvoliti da igrate na US openu u avgustu - zaključila je Rakel.

(Espreso)

Bonus video:

06:06

POSTAĆU NOVAK ĐOKOVIĆ NA HARMONICI Mladi muzičar osvojio je razne medalje, A OVA MU JE IPAK NAJPOSEBNIJA!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.