ĐOKOVIĆ PRAVI "PROBLEME" ORGANIZATORIMA: Trudimo se da mu sve obezbedimo...
Novak Đoković, Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

specijalni zahtevi

ĐOKOVIĆ PRAVI "PROBLEME" ORGANIZATORIMA: Trudimo se da mu sve obezbedimo...

Novak se vratio u Australiju motivisaniji nego ikada

Objavljeno: 22:49h

Srpski teniser Novak Đoković uveliko trenira u ovom gradu spremajući se za svoj prvi turnir u novoj sezoni, koji je na programu od 1. do 8. januara.

Naravno, to će biti priprema za Australijan Open gde će pokušati da osvoji 10. titulu, što mu je u januaru ove godine onemogućeno.

Organizatori turnira u Adelejdu spremni su za debitantski nastup Novaka Đokovića.

Direktor takmičenja Alister Mekdonald je za lokalne medije pričao o tome kako im je drago što se rekorder po broju titula u Melburnu, odabrao da igra kod njih.

- Bio je fantastičan danas. Stigao je u Adelejd spreman. Jedva čekamo da ga gledamo, deluje da je u formi i njegov tim je oduševljen što je u Adelejdu. Poznaje dobro naš grad, zna šta može da očekuje, uslovi su jaki slični onim u Melburnu. Tako da je ceo tim zaista srećan što je ovde - kaže Mekdonald.

Ipak, to što Novak igra tamo ima i svoje specifičnosti.

- Jasno je da Novak oko sebe ima sjajan tim saradnika, veoma je detaljan kada su u pitanju pripreme, čak i danas. Na terenu je bio prvi put, imate utisak da te pripreme idu prema jasnom programu vežbi, a veoma je poseban i u izboru hrane. Trudimo se da mu obezbedimo vegansku dijetu, tim sa nama sarađuje zaista odlično - zaključio je Mekdonald.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.