Očekivali smo da Vilander omalovaži Đokovića, ali je uvreda stigla od čoveka od koga se tome nismo nadali!
Foto: AP

opet isto

Očekivali smo da Vilander omalovaži Đokovića, ali je uvreda stigla od čoveka od koga se tome nismo nadali!

Šveđanin je zajedno sa gostom komentatorom iznosio utiske o polufinalu Nadal - Dimitrov i očekivanjima od finala
Objavljeno:

- Gospode, Nadal ima neverovatnu želju i snagu. Nakon onoga što sam video, čast mi je kada me zovu teniserom. Možda je najbolje igrao bekhend, kada vidim kako brzo udara lopticu, pitao sam se zašto trči okolo i obilazi lopticu za forhend. Federer će imati dan odmora više, ali Nadal kao da je supermen, kao da se nije umorio. Nadal bolje igra voleje, ali posle skoro pet sati igre, on trči na mrežu i to je neverovatno.

foto: Printscreen/Eurosport

Mats Vilander je ostao pri svom stavu da je želeo neko novo lice u finalu, i pohvalio igru Grigora Dimitrova protiv "kralja šljake", ali nije ostao neimpresioniran tenisom koji je prikazao Nadal.

- Stoposto se slažem sa Mekinrooom. Tokom većeg dela meča mi se činilo da će Nadal pobediti, teško je pobediti jednog od najboljih u istoriji. Sviđa mi se Grigorova igra, voleo bih da vidim malo više servis-volej igre kod njega. Ne znam da li bi federer mogao ovako da napada Nadala kao što je to Grigor uradio danas - rekao je Vilander i dodao:

foto: Printscreen/Youtube/Djoker Nole

- Presudilo je to što je Nadal više napadao, išao napred. Ne trebamo više da Dimitrova stavljamo u isti nivo sa Nišikorijem, Zverevim i Raoniće. Dimitrov mora ovakve stvari da radi i Nadalu, i Mariju i Đokoviću. Voleo bih da ga vidim kako pobeđuje i osvaja Gren slem, ma koliko voleli Nadala i Federera, želim novo lice kao pobednika Gren slema.

Nakon toga se Šveđanin osvrnuo i na Federera.

- Niko to nije uradio nikada da nakon pauze tako igra, niko nije imao šanse. Zona u kojoj je Federer je neverovatna. Ovo je u osnovi finale iz snova, Rodžer protiv Rafe u 2017. godini, to niko nije očekivao. Mislio sam da se to nikada neće dogoditi.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.