LEGENDARNI AGASI VERUJE U NOLETA: Nikako ne otpisujte Đokovića, on je jedan od najboljih svih vremena!
Foto: Fonetap

Veruje u njegov povratak

LEGENDARNI AGASI VERUJE U NOLETA: Nikako ne otpisujte Đokovića, on je jedan od najboljih svih vremena!

Osmostruki Gren slem šampion smatra da srpski teniser može da se vrati još brže nego što je pao
Objavljeno: 12:56h

- Priznajem da je i mene, kao i sve, iznenadio poraz od Istomina u drugom kolu, ali ne vidim nijedan razlog zbog kojeg Đoković ne bi mogao da se vrati u staru formu istom brzinom ili još brže nego što ga je njegova igra napustila. Svako od nas ima svoj životni put, a Novak to neće morati da uči na teži način, kao što je bio slučaj sa mnom 1997. godine kada sam dotakao najnižu tačku svog života. Mislim, Novak je neverovatan sportista, mnogo je još vremena pred njim... A pritom je, bar po meni, on jedan od najboljih sportista svih vremena, ako ne i najbolji - izjavio je Agasi prisetivši se kako je prevario ATP tur, kada je rekao da mu je prijatelj u piće podmetnuo metamfetamin, a kasnije u autobiografiji priznao da se u stvari svesno i s namerom drogirao.

foto: Fonetap

Amerikanac podseća sve rivale i teniske stručnjake na to da nikako ne bi smeli ovako rano da otpisuju drugog tenisera planete, iako je jasno da su se neke stvari promenile.

- Ne možete da, tek tako, otpišete Novaka Đokovića. Ne ovako rano. Tačno je da su se neke stvari promenile preko noći, ali ako su se promenile tako brzo, onda mogu ponovo da se promene, takođe brzo. Mislim da Endi Mari ne potcenjuje jednu činjenicu: Novak može da se pojavi na bilo kom turniru i da bude dominantan na način na koji je Mari to bio u drugoj polovini 2016. godine. Nešto mora da se istakne, Đoković je, jednostavno, ludo dobar sportista i veoma, veoma je izvesno da ćemo videti njegov veliki povratak - dodao je Agasi.

BONUS VIDEO: Pogledajte novu epizodu Espreso dizanja sa Dijanom!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.