JELENA ĐOKOVIĆ NOVAKU U KRILU, ON JE ČVRSTO STEGAO, GRLI JE, LJUBI... "Malo uživam sa svojim mužem!" (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

opustili se

JELENA ĐOKOVIĆ NOVAKU U KRILU, ON JE ČVRSTO STEGAO, GRLI JE, LJUBI... "Malo uživam sa svojim mužem!" (VIDEO)

Jelena je "palila kameru" kada god bi bila u prilici i tako je pratiocima pokazala kako je Novak iskoristio slobodno vreme sa njom

Objavljeno:

Novak Đoković ne učestvuje na ovogodišnjem Ju Es openu, ali maksimalno koristi slobodno vreme.

Odmah posle osvajanja Vimbldona, Novak je uživao sa porodicom u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji, a u poslednje vreme redovan je i na sportskim događajima koji su njemu od velike važnosti.

Posebno je redovan na utakmicama košarkaške reprezentacije Srbije koju je bodrio i u Istanbulu, a sve je izbliza zabeležila njegova supruga Jelena.

U snimku objavljenom na Instagramu, Jelena Đoković je pokazala kako je izgledala prethodnih par nedelja u njihovim životima u kojima su putovali i uživali...

Jelena je "palila kameru" kada god bi bila u prilici i tako je pratiocima pokazala kako je Novak iskoristio slobodno vreme sa njom. Putovali su, odmarali, ponekad bili i kao obični turisti, što im je sigurno odgovaralo u moru obaveza koje inače imaju, posebno jer gde god da se pojave privlače pažnju.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

- Ovo je izuzetno važna nedelja za ceo moj tim Novak Fondacije. Zavrsili smo pripreme za dolazak osobe koja je promenila moj pogled na roditeljstvo. Dame i gospodo u septembru nam dolazi doktor Šefali - u Ljubljanu, Zagreb i Beograd, i to je njen prvi dolazak i gostovanje u Evropi. Iskoristila sam poslednji slobodan vikend da malo uživam sa svojim mužem jer nas od sutra čekaju dani vrlo intezivne promocije - napisala je Jelena u opisu videa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.