CELA SRBIJA DANAS KOMENTARIŠE VIDEO JELENE ĐOKOVIĆ: Svi se pitaju ZAŠTO JE OVO OBJAVILA, privatno je!
Foto: Beta / Dragan Gojić

kakav šok

CELA SRBIJA DANAS KOMENTARIŠE VIDEO JELENE ĐOKOVIĆ: Svi se pitaju ZAŠTO JE OVO OBJAVILA, privatno je!

Upravo ti drugi verovatno će ceniti i najnoviju objavu Jelene Đoković na društvenim mrežama budući da se ponovo prikazala u izdanju koje ističe pomenutu crtu

Objavljeno: 17:22h

Izgled Jelene Đoković večita je tema među brojnim damama koje prate njenu rutinu, a uprkos tome što je supruga Novaka Đokovića neretko na meti kritika zbog određenih životnih navika i specifičnih metoda, mora se priznati da ima i mnogo onih koji se dive njenoj jednostavnosti i neopterećenosti koju pokazuje iako je javna ličnost.

Upravo ti drugi verovatno će ceniti i najnoviju objavu Jelene Đoković na društvenim mrežama budući da se ponovo prikazala u izdanju koje ističe pomenutu crtu.

Naime, direktorka Fondacije Novak Đoković obrela se u šumi gde se pratiocima na društvenim mrežama javila bez trunke šminke ali niko na to nije mogao da ostavi bilo koji komentar osim pohvala jer izgled Jelene Đoković i jeste bio idealan za ovakvu priliku.

Jelena je u ovoj šetnji bila sa njihovim ljubimcem, psom Pjerom, a na sebi je nosila kačket i laganu majicu. Izgled Jelene Đoković ponovo je bio za svaku pohvalu. zbog prirodnosti i opuštenog snimka, a svi se pitaju koliko je hrabra kad uvek sebe pokaže u najboljem izdanju.

1 / 5 Foto: Youtube printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.