TOLIKO O FOLIRANJU: Stigli rezultati - Nadal ima RUPTURU MIŠIĆA od 7 milimetara! Hoće li igrati i polufinale?
Rafael Nadal, Foto: Printscreen/Youtube/Wimbledon

pukao

TOLIKO O FOLIRANJU: Stigli rezultati - Nadal ima RUPTURU MIŠIĆA od 7 milimetara! Hoće li igrati i polufinale?

Propustio je današnji Rafa trening, nema mnogo vremena za oporavak

Objavljeno:

Španski teniser Rafael Nadal jutros je prošao medicinske preglede koji su ustanovili da je tokom meča sa Tejlorom Fricom zaradio rupturu trbušnog mišića od sedam milimetara!

Uprkos tome, "Marka" ističe da Nadal želi da u petak igra polufinale Vimbldona protiv Nika Kirjosa - mada i dalje nije odradio trening.

Prvobitan termin je propustio, onaj od 13.30 do 14.30, ali se dodaje da rezervacija terena za popodne neće biti problem s obzirom na to da gužva nije velika. Tako će Rafa u međuvremenu trenirati pored svog trenera Marka Lopeza nešto kasnije.

Podsetimo, Rafa je tokom drugog seta protiv Frica tražio medicinski tajm-aut posle kog su njegov otac i sestra tražili da se povuče. Nije to učinio i posle pet setova je prošao dalje, ali i verovatno pogoršao povredu.

- Doktor je došao, dao mi neke antiinflamatorne lekove, fizio je pokušao da mi opusti mišić, ali povreda kao što je ova ne može da se sanira za tako kratko vreme. Rekoh već, samo sam želeo da dam sebi šansu, nije bilo lako da napustim meč, da odem sa Vimbldona iako je bol bio jak. Ne znam, hteo sam da završim bez obzira na ishod, i tako sam uradio. Borio sam se, pokazao borbeni duh, pokazao da mogu da budem kompetetivan pod tim uslovima i u tim okolnostima - rekao je Nadal posle meča.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.