MEČ PROTIV KIRJOSA JE POD ZNAKOM PITANJA: Nadal nije siguran, za njega ima nešto bitnije od titule na Vimbldonu!
Rafael Nadal, Foto: Profimedia

da vidimo šta će biti

MEČ PROTIV KIRJOSA JE POD ZNAKOM PITANJA: Nadal nije siguran, za njega ima nešto bitnije od titule na Vimbldonu!

Iskreno, ne mogu da to kažem sada, jer može da bude jedno, a sutra da se dogodi nešto drugo i da ja ispadnem lažov

Objavljeno:

Rafael Nadal, španski teniser, govorio je na konferenciji za medije posle velike pobede.

Nadal je slavio protiv Tejlora Frica posle velike borbe i pet setova i tako obezbedio plasman u svoje novo polufinale Gren slema.

Rafa je meč igrao sa povredom stomaka i zbog koje je morao mnogo toga da promeni u svojoj igri, pa je novinare zanimalo koliko je promena servisa uticala na ishod meča.

- Pa ne znam, to zavisi od mnogo faktora. Recimo, danas sam pobedio jer sam dobro igrao na osnovnoj liniji, a sigurno nisam pobedio zbog servisa. Na sreću ili nesreću, uspeo sam da se adaptiram i da uradim nešto dobro, pogotovo pod okolnostima u kojima se moje telo nalazilo. Unapredio sam svoj tenis i prilagodio ga potrebama, tako da sam zbog toga vrlo zadovoljan - rekao je Nadal.

Rafael Nadal
foto: EPA/ Kieran Galvin

Kolike su šanse da igraš protiv Kirjosa? - Ne znam. Iskreno, ne mogu da to kažem sada, jer može da bude jedno, a sutra da se dogodi nešto drugo i da ja ispadnem lažov - rekao je Nadal.

Na pitanje da li ga čekaju dodatni pregledi, rekao je: - Da, već sam doneo neke odluke. Ne želim da budem osoba koja će jedno da priča, a drugo da radi, želim da budem potpuno iskren što se tiče mojih odluka, a situacija je takva da je sada nisam doneo. Odlukama nikad kraja, njih uvek donosi igrač, a postoji toliko različitih mišljenja i sve moramo da uradimo na pravi način. Ima nešto bitnije od Vimbldona, a to je zdravlje. Videćemo kako će ići -

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.