FRANCUZ OPASNO UVREDIO NADALA, MOJA ODMAH REAGOVAO: "Daj pokaži malo poštovanja..."
Rafael Nadal, Foto: Profimedia

prejake tvrdnje

FRANCUZ OPASNO UVREDIO NADALA, MOJA ODMAH REAGOVAO: "Daj pokaži malo poštovanja..."

Muratoglu je dosta hvalio Đokovića ove godine pa se spominjao kao njegov novi trener, ali je ipak započeo saradnju sa Simonom Halep

Objavljeno:

Poslednjih dana izbile su varnice između dva velika teniska trenera.

Patrik Muratoglu u izjavi za "Jurosport" nije svrstao Rafaela Nadala među favorite za osvajanje Rolan Garosa, zbog čega je dobio oštar odgovor Karlosa Moje.

Nekadašnjem šampionu Rolan Garosa i broju jedan su zasmetale izjave francuskog teniskog stručnjaka, Patrika Muratoglua, u kojima je poprilično omalovažio "Kralja šljake".

Patrik Muratoglu
Patrik Muratoglufoto: Profimedia

- Rafa neće igrati tako mnogo mečeva, izuzetno je retko da on dođe na Rolan Garos sa tako malo mečeva na šljaci. Dakle, Rolan Garos je nepoznanica za njega (!). Bez obzira na neverovatan start sezone, on je teniser kom je oduvek trebalo da igra mnogo mečeva. Neće moći da dosegne vrhunac forme - rekao je nedavno Muratoglu, koji je posle Australijan opena priznao da je loše procenio Rafu koji je senzacionalno trijumfovao u Melburnu.

Rafael Nadal, Karlos Moja
foto: EPA/Daniel Pockett

Moja mu ovoga puta nije ostao dužan.

- Sedamnaest godina konstantno u Top 10, osvojen Rolan Garos 2020. sa tri meča u sedam meseci, Australijan open 2022. sa tri odigrana meča u šest meseci. Malo poštovanja i podsećanja, Patriče Muratoglu - poručio je Moja uz retvit Muratogluove izjave.

Muratoglu je dosta hvalio Đokovića ove godine pa se spominjao kao njegov novi trener, ali je ipak započeo saradnju sa Simonom Halep.

A što se tiče Nadala, "Bika sa Majorke" ne pre 16 časova danas očekuje start na Mastersu u Madridu protiv Miomira Kecmanovića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.