ĐOKOVIĆ PRED CELIM SVETOM OBRUKAO NEJMARA! Nikada nisi došao kada sam ja igrao!
Novak Đoković zajedno sa Nejmarom i Markom Veratijem, Foto: Profimedia

ćaskanje!

ĐOKOVIĆ PRED CELIM SVETOM OBRUKAO NEJMARA! Nikada nisi došao kada sam ja igrao!

Najbolji teniser sveta obavio je zanimljiv razgovor sa Brazilcem

Objavljeno: 11:37h

Dan pred početak takmičenja u Monte Karlu, najbolji teniser sveta se družio sa zvezdama Pari Sen Žermena. Nejmar i Marko Verati su zbog teniskog turnira doputovali u Monako, a družili su se i sa Novakom Đokovićem.

Teniser se družio sa fudbalerima, najpre je Novak Đoković razgovarao sa Brazilcem, da bi im se onda sramežljivo priključio i Italijan.

Đoković je sa Nejmarom pričao na španskom jeziku, razgovarali su o tome kako ovih dana fudbaleri imaju pauzu koju su iskoristili za dolazak u Monte Karlo, da bi potom Srbin sa Veratijem prozborio na italijanskom. Novak je u jednom momentu upitao Nejmara:

Novak Đoković, Nejmar
foto: Profimedia

- Bio si na turniru u Barseloni kada si igrao tamo, i na turniru u Madridu, ali nikada nisi došao kada sam ja igrao, nakon 15 godina si došao, što je doslovno posramilo brazilskog fudbalera koji se nasmejao i zagrlio Srbina.

Onda je usledila grupna fotografija, još malo razgovora i rastanak. U utorak Novak Đoković počinje takmičenje na mastersu u Monte Karlu posle oko mesec i po dana pauze i poraza u četvrtfinalu Dubaija.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.