NEKA PRIČAJU ŠTA HOĆE O NOVAKU! Samo neka pogledaju vrh ATP liste! DOMINACIJA TRAJE!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

ATP LISTA

NEKA PRIČAJU ŠTA HOĆE O NOVAKU! Samo neka pogledaju vrh ATP liste! DOMINACIJA TRAJE!

Novak Đoković započeo je i 365. nedelju na vrhu ATP liste, a primat u svetskom tenisu drži i pored toga što je ove sezone odigrao samo jedan turnir, i to onaj u Dubaiju.

Objavljeno: 08:50h

Poslužila je srpskog asa loša situacija Danila Medvedeva koji je samo na trenutke uspeo da ga smeni, iako je igrao mnogo turnira, ali je ostao 10 bodova iza Noleta.

Sada je Novak na 8.420 bodova, dok je Rus na 8.410, a prati ih Saša Zverev koji će učestvovati na predstojećem Monte Karlu.

1 / 7 Foto: Profimedia

Uz Medvedeva, Rafael Nadal je takođe odlučio da preskoči takmičenje u Kneževini, a zauzima 4. poziciju sveta.

Nakon Španca, tu su još Stefanos Cicipas, branilac titule u Monte Karlu, te Mateo Beretini, Kasper Rud, Andrej Rubljov i Feliks Ože Aliasim.

Danil Medvedev
Danil Medvedevfoto: EPA/Erik S Lesser

Na kraju, kolonu Top 10 igrača zaključuje Kameron Nori iz Velike Britanije koji već duži period ima konstantne rezultate.

Što se tiče drugih srpskih tenisera, Miomir Kecmanović je i ovog ponedeljka na 38. poziciji ATP liste, Filip Krajinović je 39, Dušan Lajović 49, a Laslo Đere 62. na svetu.

Kecmanović je taj koji je u velikom naletu nakon američke ture, a ukoliko bi ostvario dobre rezultate na šljaci, mogli bi možda i brzo da ga vidimo u Top 20.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.