"NOVAK IZVODIO AROGANTNE VRATOLOMIJE! Spreman da plati visoku cenu!" VREĐAO Đokovića pa rekao kako može da POBEDI!
Novak Đoković, Foto: Epa/ Ali Haider

teniski stručnjak

"NOVAK IZVODIO AROGANTNE VRATOLOMIJE! Spreman da plati visoku cenu!" VREĐAO Đokovića pa rekao kako može da POBEDI!

Teniski novinar Piter Bodo osvrnuo se na fijasku Novaka Đokovića sa vizom ranije ove godine sa neodobravanjem u nedavnom podkastu sa Patrikom Mekinroom.

Objavljeno: 07:34h

- Ono što me je zaista mučilo u početku (u vezi sa onim što se dogodilo u Australiji), svakako sa ljudske tačke gledišta, jeste kako je izveo neke smešne vratolomije - rekao je Bodo.

- Nije bilo mnogo heroja u australijskoj sagi, ali sam mislio da je to neverovatno arogantno i opravdano od njega. To je bila zaista loša tačka u njegovoj karijeri.

DANAS NOVAK NIJE POŽELJAN! Učestvovanje Đokovića VISI O KONCU! Ostavljen prostor da se stvari promene!

Sada kada su svi događaji koji su se odigrali u Australiji prošlost, Peter Bodo je, međutim, izjavio da nema problema sa ulaskom Srbina na buduće turnire.

1 / 9 Foto: EPA/Ali Haider

- Sada je pokazao da je spreman da plati cenu neigranja, što je prilično velika cena. Novak Đoković je uzeo neke zaista veliki rizik. Samo će sačekati i možda će zaista moći da dobije bitku. Mislim da je to njegov kraj i nemam problema sa tim - rekao je Bodo.

MISLILI STE DA JE GOTOVO? Novi udarac za Đokovića, prestižni turnir ga ODJAVIO!

- Ako ukinu pravila o vakcinaciji, ja nisam stručnjak za medicinu i pretpostavljam da oni to imaju pod kontrolom, onda on nije pretnja. Ali pravila moraju da se primenjuju.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.