ZLATAN UVREDIO MESIJA: Prvo ga je nahvalio, a onda ga potkačio na najgori način, Argentinac će mu ovo zapamtiti!
Zlatan Ibrahimović, Foto: Printscreen/CanalPlus

to je ibrahimović

ZLATAN UVREDIO MESIJA: Prvo ga je nahvalio, a onda ga potkačio na najgori način, Argentinac će mu ovo zapamtiti!

Zlatan je prokomentarisao i dosadašnji učinak Maroka

Objavljeno: 16:49h

Sa 32 mundijalska priča spala je na četiri slova - Argentinu, Francusku, Hrvatsku i Maroko. Do kraja nedelje ćemo saznati, hoće li svet dobiti novog prvaka ili će Francuzi vladati još četiri godine. A, kod Zlatana Ibrahimovića dilema ne postoji ko će prigrliti “boginju”. Lionel Mesi osvaja Mundijal.

- Već je zapisano ko će pobediti, a znate na koga mislim. Mesi će podići trofej. Kažem vam, negde je to zapisano - rekao je Zlatan Ibrahimović novinarima u Dubaiju, gde se Milan priprema za nastavak sezone.

U prošlosti je Ibrahimović dobrano umeo da potkači Lionela Mesija, nije štedeo Argentinca po odlasku iz Barselone. Ali, ni druge. I to je jednostavno Zlatan.

Lionel Mesi
foto: Printscreen/Twitter/@porquetendencia

- Može Mesi da ima četiri Zlatne lopte, ali džaba mu i one kada je toliko mali da mora da se popenje na kutiju da bi dohvatio čokoladicu iz automata. On ne može ni pedale u automobilu da dohvati - svojevremeno je Ibrahimović komentarisao visinu od 169 centimetara nekadašnjeg saigrača iz Barselone.

Zlatan je prokomentarisao i dosadašnji učinak Maroka, koji je hit Mundijala, jer je stigao do polufinala i tamo će se u sredu sastati protiv Francuske, koja je aktuelni prvak sveta.

- Ne mislim da je to iznenađenje, jer sam znao da su dobri i pre Svetskog prvenstva. Očigledno da na Svetskom prvenstvu svašta može da se desi - kaže Ibrahimović.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.