STRAHINJA PAVLOVIĆ OHRABRUJE SAIGRAČE I NAVIJAČE: Treba biti realan, ali...
Strahinja Pavlović, Foto: EPA/Georgi Licovski

glavu gore

STRAHINJA PAVLOVIĆ OHRABRUJE SAIGRAČE I NAVIJAČE: Treba biti realan, ali...

Mladi štoper je budućnost reprezentacije Srbije

Objavljeno:

Reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović se pojavio na gostovanju na TV Arenasport nakon neuspeha "orlova" na Mundijalu u Kataru.

Nekadašnji štoper Partizana kupio navijače svojom borbenošću, a rečima je ohrabrio saigrače, ali i srpsku javnost.

- Nismo razmišljali o povlačenju, igri koja nas nije karakterisala. Primali smo golove iz naših taktičkih grešaka. Igrali smo lep fudbal, davali golove, ali smo u nekim trenucima mogli da postavimo bolje stvari. Za nas je cilj da uhvatimo kontinuitet igranja na velikim turnirima. Kada uhvatimo kontinuitet, biće bolje, ne samo za nas, nego i za sledeće generacije - istakao je Pavlović.

Da li su igrači i dalje uz selektora?

Strahinja Pavlović
Strahinja Pavlovićfoto: EPA/Tolga Bozoglu

- Naravno, nema tu nikakvih pitanja. Idemo mi dalje, trudimo se da nastavimo kako smo igrali i prethodnih meseci. Uvek je saradnja bila ista, uvek se znalo ko šta radi i znali su se ciljevi. Sada je bilo malo drugačije, vidimo da ima dosta stvari na kojima možemo da radimo. Biće sve to dobro - rekao je on.

Odlučili su detalji, ako njega pitate...

- Sve je lepo, kada težimo ka najvišim ciljevima i volim kad je tako. Ipak, ponekad treba biti realan i sagledati sliku. Imali smo šansi... Po kvalitetu zaslužujemo da prođemo grupu iza Brazila, imali smo sigurnu pobedu protiv Kameruna, ali u pet minuta se dogode neke stvari... Fudbal je igra gde detalji odlučuju - rekao je Pavlović.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.