NBA AS OŽENIO SPRSKU KIM KARDAŠIJAN? A nekada je Go-Go igračici nudio 1.000.000 dolara da ABORTIRA! (FOTO)
Džordž i Rajić, Foto: Printscreen/Instagram/danielarajic

ljubav nikad jača

NBA AS OŽENIO SPRSKU KIM KARDAŠIJAN? A nekada je Go-Go igračici nudio 1.000.000 dolara da ABORTIRA! (FOTO)

Veza im je puna uspona i padova

Objavljeno: 13:20h

NBA as Pol Džordž prvi deo sezone s Los Anđeles Klipersima nije završio onako kako se nadao, ali na privatnom planu mu cvetaju ruže.

Džordž je prošlog novembra zaprosio svoju dugogodišnju partnerku Danijelu Rajić, a po svemu sudeći u međuvremenu su se i venčali.

Kako prenose strani mediji, oni su očigledno prebrodili brojne krize koje su imali, pa se njihov odnos prilično popravio. Srpkinja je pristala da se uda za američkog sportistu, pa se u više navrata pohvalila vereničkim prstenom.

Par je proveo upečatljive božićne praznike, sa srpskom kuhinjom na meniju.

Njihova ljubavna priča ispraćena je brojnim skandalima, a oni su za medije govorili da im je teško zajedno, da ne mogu jedno bez drugog. Upoznali su se u Majamiju kada je Danijela radila kao go-go igračica i tada su započeli vezu.

Viđali su se nekoliko meseci, a potom su raskinuli. Srpska Kim kardašijan je ubrzo shvatila da je trudna te je tvrdila da je dete Polovo. On je to negirao pa ga je tužila, a DNK analiza je pokazala da je malena Olivija ipak njegova ćerka.

Na sudu se saznalo da je Pol nudio milion dolara tamnokosoj lepotici da pobaci, navodi Index.hr.

Džordž je zatim tužio Srpkinju i tražio potpuno starateljstvo nad devojčicom.

Dugo su se (opet) povlačili po sudu, da bi se na kraju složili da će podeliti starateljstvo i zajedno učestvovati u životu male Olivije.

Iako su svi bili uvereni da nakon toga nikakav civilizovani odnos nije moguć, nakon povlačenja po sudovima par je opet završio zajedno te su dobili drugo dete.

(Espreso/Superžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.