LEPOTICA MU SE NASMEŠILA, SPREMIO SE DA JE STARTUJE, A ONDA... Progutao je knedlu kad su mu otkrili KO JE ONA!
Aramburu i Krauč, Foto: Profimedia

"DEVOJKA JE BILA PRELEPA, NISAM MOGA O DA VERUJEM!"

LEPOTICA MU SE NASMEŠILA, SPREMIO SE DA JE STARTUJE, A ONDA... Progutao je knedlu kad su mu otkrili KO JE ONA!

Mislio je da je prelepa devojka recepcionerka

Objavljeno:

Piter Krauč je prije dve godine odlučio da završi svoju igračku karijeru, a nakon toga počeo je da otkriva neke neverovatne anegdote iz svoje karijere.

Englez je okačio kopačke o klin leta 2019. godine kada je napustio Burnli, te ga danas većinom viđamo u ulozi stručnog komentatora na televiziji.

Naravno, ovog napadača najviše pamtimo iz vremena dok je nosio dres Liverpula za koji je igrao tri godine. Krauč je među Redse stigao 2005. godine, a tri godine kasnije prešao je u Portsmut.

1 / 4 Foto: EPA/Lawrence Looi

Krauč je za "Crvene" postigao neke neverovatne golove, a s obzirom na njegovu visinu zvuči nestvarno da je čak dva puta dao gol "makazicama".

Ne krije da je u Liverpulu proveo najbolje dane svoje karijere, te mu je čast što je imao priliku igrati s nekim vrhunskim svetskim igračima. Međutim, svoj dolazak u ovaj klub će zauvek pamtiti.

Naime, nakon dolaska u Liverpul je u početku živeo u jednom hotelu dok nije sebi pronašao kuću. Tu je sreo prelepu devojku koja mu se odmah svidela, a za koju je mislio da je recepcionerka.

On je pojedinim saigračima rekao da na recepciji radi prava lepotica i hteo je čak da je pozove na piće, a onda mu je iskusni Džejmi Karager rekao da to treba da kaže i ostalim igračima.

Nagore Aramburu
foto: Profimedia

- Na recepciji sam video devojku koja je bila prelepa i nisam mogao da verujem da me pogledala i nasmešila mi se. Otišao sam na trening i saigračima rekao koliko je prelepa i da mislim da imam šanse kod nje i da ću je pozvati na piće - priča Krauč pa nastavlja:

- Onda je Karager pozvao neke od starijih igrača u ekipi i rekao mi je da im ponovim sve to što sam njima rekao. Kada sam to uradio počeli su da se smeju. Ispostavilo se da je to bila devojka Ćabija Alonsa koja je bila tu na recepciji čisto kako bi što bolje naučila engleski jezik. Srećom, Ćabi mi to nije zamerio.

U pitanju je Nagore Aramburu s kojom je Alonso u vezi još iz tinejdžerskih dana, a venčali su se 2009. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.