Da li je to Teo častio? Kalina zapalio na Ibicu! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Hoćemo i mi!

Da li je to Teo častio? Kalina zapalio na Ibicu! (FOTO)

Ako se sećate, kapiten reprezetacije Srbije obećao je da će častiti Nedovia i Kalinića putovanjem na jedno od najekskluzivnijih ostrva, ukoliko se Srbija plasira u finale
Objavljeno: 17:14h
foto: Reuters

- Izgubio sam i opkladu sa Bogdanom i Nedovićem (verujemo da je mislio i na Kalinu prim.aut), moraću da ih častim! Govorio sam i posle Francuske i SAD da smo igrali dobro. Možda ne sa ovim žarom kao sada ali to smo bili mi, prepoznatljivi... I treba da bude euforije, zašto da ne bude, nije mala stvar igrati olimpijski turnir i finale. Pokazali smo da smo sjajni u timskim sportovima, odbojkašice, vaterpolisti i mi smo tu, ostaje žal za košarkašicama. Igraćemo sa SAD našu igru, da li će biti dosta za pobedu -glasila je izjava od pre oko nedelju dana!

foto: Reuters

- Kome smeta moje letovanje? Bila je opklada, Bogdanović i ja sa Teodosićem, motivacija za finale Olimpijskih igara... Dugovao je Bogdanu i meni još od finala Evrolige, pobedio nas je, tako da nam bar malo olakša poraz. Sad smo opet pobedili, šta da mu radim, boleće ga, ali preživeće. Mislim da je srebro vrednije od toga - poručio je Kalinić tom prilikom.

A sada, čini se da je Teo ispunio obećanje, pošto je Kalina objavio fotku na Instagramu, na kojoj sa dva drugara "bleji" u kabrioletu na drumovima Ibice i uživa.

- Samo besno! Odmor počeo – napisao je Nikola.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.