SRPKINJA RODILA SINA ALBANSKOM FUDBALERU: Veza o kojoj je brujao region krunisana rođenjem deteta!
Foto: Printscreen/Instagram/djimsitiberat

Čestitamo roditeljima

SRPKINJA RODILA SINA ALBANSKOM FUDBALERU: Veza o kojoj je brujao region krunisana rođenjem deteta!

Njihova ljubav je izdržala sve prepreke i osude okoline

Objavljeno:

Srpska manekenka Alisa Milenković i albanski fudbaler Berat Đimšiti postali su roditelji.

Kako je saopštila Atalanta, klub albanskog reprezentativca, Srpkinja je na svet donela sina, koji je dobio ime Lion Aron.

- Dobrodošao Lion Aron Đimšiti! Rodio se Alisin i Beratov prvenac. Čestitke mami i tati od cele crno-plave familije - poručili su iz Atalante.

Berat je rođen u Švajcarskoj, gde je i upoznao Alisu, godinama su već zajedno, iako je njihova veza imala i uspone i padove, a njih dvoje su se suočavali i sa osudama svoje okoline, a na sve načine su pokušavali da ih razdvoje.

Međutim, njihova ljubav je bila jača od svega, bez obzira na to što su prve mesece pandemije koronavirusa proveli odvojeno jer je Srpkinja otišla iz Bergama koji je bio jedan od epicentara virusa i vratila se u svoju zemlju i to kako bi pomogla svom narodu.

Kako je sam Đimšiti objasnio, Alisa je tada odlučila da se vrati u domovinu, gde ima svoju modnu kuću, i da umesto odeće proizvodi maske!

U svakom slučaju ljubav kada je prava je jača od svega i ne zna ni za naciju, ni veru, niti bilo kakve druge razlike, kao uostalom kao što bi sve stvari i trebalo da budu u životu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.