NOLETOVA DRUGARICA U HALTERIMA I KOŽI USIJALA INSTAGRAM: Branila Đokovića, pa snimila pesmu i spot i mnogo je HOT!
Foto: Printscreen/Instagram/dayana_yastremskay

vreloooo

NOLETOVA DRUGARICA U HALTERIMA I KOŽI USIJALA INSTAGRAM: Branila Đokovića, pa snimila pesmu i spot i mnogo je HOT!

Iskoristila je pauzu u sezoni da se posveti svom hobiju

Objavljeno:

Srbija je u prethodnih mesec dana imala priliku da bolje upozna talentovanu ukrajinsku teniserku Dajanu Jastremsku koja je svim silama branila Novaka Đokovića od napada posle organizacije Adria Tur-a, a uz to je igrala i jedne nedelje na turniru "Eastern European Championship" koji je organizovao Janko Tipsarević u Beogradu.

Seksi Ukrajinka je i ranije zapala za oko ljubiteljima "belog sporta" kako zbog svojih odličnih rezultata (pre 20. godine osvojila tri WTA titule), ali i zbog svoje lepote i fizičkog izgleda.

U međuvremenu, ona je otkrila i svoju drugu ljubav i talenat, osim tenisa, a u pitanju je muzika i pevanje.

Tako je iskoristila prekid sezone zbog pandemije koronavirusa kako bi se posvetila i ovom svom "hobiju" i ostvarila svoj san, pa je snimila pesmu i spot.

Tačnije, ovo joj je druga pesma pod imenom "Omiljena pesma", pošto je u februaru već objavila jednu "Hiljadu mene".

Ujedno je uradila i spot za nju u kome je još jednom demonstrirala svoj seksepil i izgled posebno kroz izbor provokativnog stajlinga sa kožom, halterima i visokim štiklama.

- Zašto se tako zove? Zato što je napravljena s ljubavlju, iskreno, sa dušom. Ljudi me pitaju da li će biti i spot za ovu pesmu... Da, biće, i pored turnira. Pokušaću da nađem priliku da snimim neki kul video sa mojom ekipom - poručila je ova multitalentovana devojka iz Odese.

Tada je priznala i sledeće:

- Da budem iskrena, kada sam objavila prvu pesmu, mislila sam da je to to, jer mi je sve bilo čudno isprva... Ali, posle nekog vremena, posle silnih divnih emocija, 'uhvatilo' me je i rešila sam da snimim i drugu pesmu. Ne sanjam baš da budem neka kul umetnica, prosto volim da pevam, volim celu tu atmoseru. Mnogo mi je lakše na teniskom terenu nego u studiju, ispred mikrofona. Veliki je stres samo snimanje, ali - volim da pevam - rekla je Jastremska.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.