RONALDO JE ODLEPIO ZA POZNATIM SRPKINJAMA, MOLIO ZA BROJ: Kako, bre, da ti dam broj, znaš ti čija je to ćerka!
Foto: Profimedia/ATA images/Marina Lopičić

plavuše ga očarale

RONALDO JE ODLEPIO ZA POZNATIM SRPKINJAMA, MOLIO ZA BROJ: Kako, bre, da ti dam broj, znaš ti čija je to ćerka!

Ovu anegdotu je ispričao legendarni Boža Maljković koga je Brazilac molio za pomoć da stupi u kontakt sa poznatom glumicom i njenom koleginicom, inače ćerkom čuvenog sportskog radnika

Objavljeno:

Legendarni Ronaldo Nazario de Lima bio je virtuoz na fudbalskom terenu, možda i najbolji ikada, ali je isto tako bio i strašan zavodnik van terena, a lepim devojkama nije mogao da odoli.

Poznate su brojne njegove ljubavne avanture sa brojnim lepoticama, a kao veliki ljubitelj žena imao je prilike i da se uveri u lepotu Srpkinja, i za njima je izgubio glavu.

To je otkrio legendarni košarkaški trener, a sada predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković, prilikom gostovanja u podkastu "Sportlight" kod Igora Miklje.

foto: Printscreen/Sportklub

U vreme kada je Ronaldo bio član Reala, Maljković je bio trener košarkaša tog kluba i s obzirom da su trenirali svi takoreći u istom kompleksu često su se družili i dobro upoznali.

E sada dolazi na red priča kada je novinarska ekipa tadašnjeg "Trećeg kanala" iz Srbije otišla u Madrid kako bi napravila reportažu i uradila intervjue sa najvećim zvezdama svetskog fudbala koje su u tom trenutku igrale u Realu (Bekam, Figo, Zidan, Ronaldo...)

foto: Printscreen/Sportklub

A među novinarkama su tada bile mlada glumica Maja Mandžuka i ćerka nekadašnjeg operativca Partizana Žarka Zečevića, Mia Zečević, inače danas veoma uspešna poslovna žena.

foto: ATA images

I malo je reći da je brazilski Ronaldo odlepio kada je video dve plavuše iz Srbije koje su došle da ga intervjuišu.

Ronaldo lopov stari mi je tražio broj mobilnog telefona od Maje Mandžuke i Mie Zečević", otkrio je Maljković, a zatim se ubacio i poznati novinar Igor Miklja:

foto: Marina Lopičić

- Imali smo grdne muke da ih odbranimo od Ronalda, ali smo uspeli - dodao je on.

Boža je otkrio da je popularni "Zuba" bio veoma uporan.

- Ja mu kažem, čoveče, jesi li ti normalan? Otac (Žarko Zečević) Mijin mi je veliki prijatelj, kako da ti dam broj?! A on samo 'daj broj, daj broj' - ispričao je kroz smeh legendarni Boža.

foto: ATA images

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.