NIKAD VRELIJI SUPERBOUL: Šakira i Džej Lo su gorele, a i mi sa njima! Dženi 'radila' na šipci i prozivala Trampa!
Šakira i Dženifer Lopez su bile zadužene za atmosferu na Superboulu, Foto: AP

Odo ovoga mož' se rikne

NIKAD VRELIJI SUPERBOUL: Šakira i Džej Lo su gorele, a i mi sa njima! Dženi 'radila' na šipci i prozivala Trampa!

Dve latino zvezde su imale jedan do najspektakularnijih nastupa koji su ikada viđeni na poluvremenu Superboula

Objavljeno:

Tokom prethodne noći, između nedelje i ponedeljka, održan je jedan od najvećih i najgledanijih sportskih događaja godine - Superboul.

Finale plej-ofa NFL-a između Kanzas Sitija i San Franciska je privuklo ogromnu pažnju celog sveta, kao što je to i obično kada je reč o Superboulu, a dodatno su ga začinile svojim nastupima na poluvremenu dve latino zvezde - Šakira i Dženifer Lopez.

Dobro se zna da od latino krvi teško da postoji vrelija, a zamislite kada uparite dve latino dive, pogotovo ako je reč o dvema superzvezdama, onda je spektakularan šou zagarantovan.

I tako je i bilo. Kolumbijka i Džej Lo su se potrudile da priušte gledaocima ugođaj i za uši i za oči, i to u svakom smislu.

Prštalo je od seksipila, akrobacija, fantastičnih koreografija, ali i moćnih vokala ove dve.

1 / 16 Foto: EPA/Larry W Smith

Naravno, "Dženi from d blok" nam je prezentovala i svoje umeće vrtenja na šipki koje je savladala za potrebe poslednjeg filma u kome glumi striptizetu.

I kako to uvek biva, iskoristila je ovu priliku da onako indirektno udari na Donalda Trampa koji se snažno protivi imigrantima i migrantima iz zemalja Latinske Amerike, a upravo su njih dve latino porekla.

Dženifer Lopez sa zastavom Portorika
Dženifer Lopez sa zastavom Portorikafoto: Tanjug/AP

Tako je Džej Lo u trenucima dok je izvodila pesmu Brusa Springstina "Born ih USA" izašla na binu ogrnuta bundom u bojama zastave Portorika, što je domovina njenih roditelja, koji su bili imigranti i doselili se u Bronks gde je ona rođena.

Poruka je sasvim jasna.

Sve u svemu da mi ne bismo ovde dužili sa pričom, bolje vi da pogledate ove spektakularne kadrove sa njihovog nastupa na poluvremenu.

1 / 62 Foto: AP

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.