PRODAJTE GA ŠTO PRE! Španci razapeli Luku Jovića, dok on uživa sa Sofijom: Odale su ih slike na Instagramu!
Luka Jović i Sofija Milošević su nema sumnje u vezi, Foto: Printscreen/Instagram/lukajovic/sofijamilo

Uhvaćeni

PRODAJTE GA ŠTO PRE! Španci razapeli Luku Jovića, dok on uživa sa Sofijom: Odale su ih slike na Instagramu!

Dok ga španski mediji kritikuju, on utehu pronalazi u atraktivnoj plavuši

Objavljeno:

Iako pokušavaju da sakriju svoju vezu, Luka Jović i Sofija Milošević ponovo su se odali na društvenim mrežama.

Srpski as koji u poslednje vreme ima velikih problema u karijeri, jer je konstantno na udaru kritika zato što još nije postigao ni gol za Real i igra sve slabije, dok ga je selektor Srbije Ljubiša Tumbaković precrtao iz reprezentacije, ima makar sreće u ljubavi.

Zato je rešio da se malo skloni od svega i skokne na kraći put do Portugalije, a društvo mu pravi poznata manekenka sa kojom ga povezuju poslednjih nedelja.

Njih su odale footgrafije koje su objavili na svojim Instagramima, iako ni na jednoj nisu zajedno, oni su se fotografisali na istom mestu. Tako da, iako javno nisu potvrdili da su zajedno, lako je zaključiti da su u vezi i na osnovu ovoga.

U međuvremenu, baš u utorak je jedan od dva najčitanija španska sportska medija, "AS" objavio prilično kritički nastrojen tekst o srpskom napadaču u kome se navodi da bi Real trebalo da ga se odrekne.

- Balkanski napadač ne uspeva da ubedi Zinedina Zidana da mu da više minuta. Loše partije su jedan od razloga zbog kojih igrači fantazija prodaju ranije odabrane igrače, a naravno i povrede su tu bitne. Međutim, ovaj napadač Reala ne koristi mnogo Zidanu, a i kada je na terenu - ne pruža ono što se od njega očekuje, niti igra kako je to činio prošle sezone. Njegova vrednost pada od početka prvenstva, pa je bolje da ga prodate što pre, nego kasnije, kada vrednost još više padne - piše "AS".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.