LUKA JOVIĆ ODLAZI IZ MADRIDA: Zidan prelomio, velika zvezda menja Srbina već za 2 meseca?!
Foto: EPA

sve je moguće

LUKA JOVIĆ ODLAZI IZ MADRIDA: Zidan prelomio, velika zvezda menja Srbina već za 2 meseca?!

Potencijalna meta Bavaraca je i Gabrijel Žezus koji ne uspeva da se izbori za mesto u timu Mančester sitija pored Serhija Aguera

Objavljeno:

Bajern je odlaskom Arjena Robena i Franka Riberija krenuo u rekonstrukciju tima, a sada se planira nastavak promena u timu.

Filipe Kutinjo i Ivan Perišić su na pozajmicama i pitanje je da li će oni ostati u klubu. Robert Levandovski polako ulazi u godine, iako njegova forma ne trpi, a Tomas Miler je istakao želju da napusti klub.

Bavarci žele da dovedu Kaija Haverca iz Bajer Leverkuzena, kao i Liroja Sanea koji je bio na korak od dolaska u Bajern, ali ga je povreda sprečila da napusti Mančester siti.

foto: EPA/Andy Rain

Potencijalna meta Bavaraca je i Gabrijel Žezus koji ne uspeva da se izbori za mesto u timu Mančester sitija pored Serhija Aguera.

Poznato je da Robert Levandovski već neko vreme želi da ode u Real Madrid, a to bi i moglo uskoro da se desi. Plan Bavaraca je da ukoliko ne ubede Levandovskog da ostane u Nemačkoj od Reala traže novac ali i srpskog reprezentativca Luku Jovića u eventualnoj trampi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.