TEJLOR ROČESTI NAPRAVIO KOLAPS U SAOBRAĆAJU! Navijači ga startovali nasred ulice, on prišao njihovim kolima i postarao se da ga nikad ne zaborave! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

EKSKLUZIVAN VIDEO MATERIJAL

TEJLOR ROČESTI NAPRAVIO KOLAPS U SAOBRAĆAJU! Navijači ga startovali nasred ulice, on prišao njihovim kolima i postarao se da ga nikad ne zaborave! (VIDEO)

Neverovatna scena dogodila se u jednoj od ulica u centru Beograda

Objavljeno:

Neki košarkaši su jednostavno gospoda! A, jedan od takvih je, sudeći po video klipu do kog je Espreso ekskluzivno došao i plejmejker Crvene zvezde Tejlor Ročesti.

Tejlor Ročesti
Tejlor Ročesti foto: Espreso.co.rs

Naturalizovani Crnogorac je na terenu ove sezone bio šraf koji je pokušavao da poveže pomalo raštimovane redove crveno-belih, a naše drugare je oduševio gestom usred bela dana, nasred ulice u centru Beograda.

Oni su mu mahnuli iz kola, a iako je u toku špic saobraćaja, on je pretrčao do polovine ulice, stao pored momaka i njihovog automobila i opalio selfi.

Tejlor Ročesti - gospodin
Tejlor Ročesti - gospodin foto: Espreso.co.rs

Ljudi su trubili i trubili, ali to nije sprečilo Tejlora da se bar na 20 sekundi združi sa svojim fanovima, kojih među crveno-belim svetom ima popriličan broj.

Naposletku se sklonio i gestom izvinio učesnicima u saobraćaju koji je zadržavao, još jednom pokazavši da mu je kultura zaista jača strana, što se, realno, moglo videti i na parketu tokom čitave sezone.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.